Witajcie
Przy aktualizacji 10 ukazuję mi się oto taki błąd :
Po raz pierwszy się z takim czymś spotykam , nic nie pomaga mam wersję x64
Z wyszukiwarki googl’a są zapytania co do tego błędu że wyskakuję gdy mamy x64 a chcemy zainstalować x86 , tylko że pliki są w x64:
Poprawiam posta wszystko działa
A na pewno masz komputer z procesorem x64? To mi wygląda na to jak byś miał procesor x32 bitowy a chciałbyś instalować system x64 bitowy.
A wybotowany ten pendrive był?
Refusem i WinToBootic , jeszcze spróbuje UltralIso
Cedar
(Cedar)
6 Marzec 2016 12:10
To nie kombinuj w ten sposób, tylko zrób to narzędziem od MS, którym ściągniesz aktualny obraz systemu i zapiszesz go na penie lub jako iso.
tak
O tym to ja wiem… poprostu to jest Insider
Cedar
(Cedar)
6 Marzec 2016 12:41
Nie!
Nie znam (i nie wiem czy w ogóle jest) sposobu pobrania aktualnej instalki w wersji testowej w postaci iso.
Dopiero po zainstalowaniu systemu (niezależnie w jaki sposób) możesz przystąpić do programu Insider
Poczytaj o tym narzędziu na DP: http://www.dobreprogramy.pl/Windows-10-Media-Creation-Tool,Program,Windows,65126.html
Tak jak pisał @Cedar spróbuj narzędziem od MS. Być może ten obraz co teraz pobrałeś, mogły wystąpić w nim błędy. Mi nieraz też się zdarzyło “źle” pobrać mod do gry i drugie pobranie i wszystko dobrze chodzi. Może tak samo jest z W10 z plikiem *iso.
Hej,
A od kiedy MS udostępnia swoje obrazy gdzie indziej niż na swoich oficjalnych serwerach?
PS. Dzięki Cedar.
Pozdrawiam,
Cedar
(Cedar)
6 Marzec 2016 17:57
Masz “pod nosem” legalne, oficjalne źródło systemu a szukasz i używasz jego pirackich (inaczej tego nazwać nie można) źródeł.
maciekk26
(maciekk26)
6 Marzec 2016 18:40
Cedar:
Masz “pod nosem” legalne, oficjalne źródło systemu a szukasz i używasz jego pirackich (inaczej tego nazwać nie można) źródeł.Przeczytaj, tylko ze zrozumieniem, co jest pod linkami, które podałem. Jestem jednak przekonany, że nie przyznasz się do swojej całkowitej pomyłki.
nie piracka kolego ponieważ nie używam klucza:) aktywuje się z serwerów microsoftu… ***
Obraz Insidera jest według Ciebie piracki??:D
___________________________________________________________________________________________
BTW, legalne nie jest podwieszanie obrazów na innych serwerach publicznych niż serwery MS.
Cedar
(Cedar)
6 Marzec 2016 19:11
“Obraz Insidera”? Oficjalnie nie ma nic takiego a źródło, które podałeś nie jest legalne czyli pirackie.
Używasz klucza chociaż o tym nie wiesz.
@Maciek26 dziwisz się ze z niepewnego źródła coś nie chodzi. MS udostępnia i od nich bierzesz *ISO. Takie to trudne?