Intel G33/G31 Express Chipset Family

Witam. Posiadam karte grafiki wyżej wymienioną w temacie, ponieważ swoją musiałem oddać na gwarancję.

Posiadam następujący problem… zainstalowałem do niej najnowsze sterowniki ale karta nie obsługuje T&L [http] nie wiem czy ta karta to obsługuje i prosiłbym o pomoc czy ta karta to obsługuje i jak to zainstalować jeśli się da.

Bardzo proszę o pomoc.

Chipsety intela G31 i G33 posiadaja chip graficzny GMA3000 i GMA3100. I nie mają wbudowanego wbudowanego T&L`a.

Pytanie do czego Ci to potrzebne. Ta zintegrowana karta Intel’a jest tak powolna że nie ma co liczyć na żadne 3D,

T&L potrzebuje do pewnej gry która musi to posiadac. Dzięki za odpowiedzi.

Płyta pewnie ma pci-e, jak ma to zawsze można dołożyć inną grafikę.

Ma ma … ale jak już pisałem oddałem ją na gwarancje a myślałem że na tej uda mi się odpalić Lineage 2. jednak się przeliczyłem…

Dodane 07.03.2010 (N) 22:17

A jest jakis emulator aby procesor pracował intensywniej a miałbym takjakby włączone T&L? Jeżeli działa to poprosze nazwe albo link do downloadu i instrukcje,.

:smiley: jak mogę pobrać sterowniki do karty graficznej g33/g31 Express Chipset Family ?? Bo żadna gra nie chodzi mi , ze względu na grafikę . Z góry dziękuje :slight_smile:

Dodane 30.04.2011 (So) 20:41

Jak kupić jakieś pakiety na aplikacji axessmanager(w orange) np. szczęśliwe godziny ?? :o