To raczej inne przeglądarki mają kłopoty z poprawnym wyświetlaniem stron, bo większośc webmasterów optymalizuje swoje strony pod kątem IE (ze względu na powszechnośc jej użytkowania) niestety o użytkownikach innych przeglądarek często zapomninają (sławetna czarna lista osiołków internetu).
tia jasne, to normalka ze jak ktos robi stronki only ff/opera to ie będzie miał problemy , ale 99 % stronek chodzi pod ie wysmienicie, a jedynie ok. 80 % czy nawet mniej potrafi wyswietlic dobrze opera /ff
Sam dokładnie nie wiem jak powinna wyglądać większość stron, ale moim zdaniem to raczej IE nie radzi sobie z poprawnym wyświetlaniem stron.
Korzystałem z FF, potem chwilę z mozilli obecnie z opery - wszystkie trzy wyświetlały strony tak samo.
Ale jak weszłem na IE7 chocby na onet.pl to nie mogłem się przyzwyczaić. Wszystko jakieś rozmyte, dużo większe litery (rozmiar normalny - więc to nie wina ustawień). IE zdecydowanie gorzej radzi sobie z wyświetlaniem stron od opery i FF i to niezaprzeczalny fakt
Nieuwiem o co wam chodzi z ie6 mam ją od pół roku i jeszcze nigdy niemiałem takich problemów jak z operą ani, firefoksem ( niewczytywanie obrazków, stron itp.) , a co do ie7 beta to jest to fatalna wersja nic tam niejest zrobione intuicyjnie i jest trudna w obsłudze ( na początku).