Internet Explorer 7 nie może połączyć się z internetem

Witam! Mam problem z Internet Explorer7 a mianowicie nie otwiera mi żadnej strony. Ja korzystam z Mozilli ale jak chce żeby Windows ściągał mi wszystkie aktualizacje to potrzeba IE7 bo w jak próbuje w mozilli to pisze że trzeba otworzyć w IE7. Mam Mozille i pocztę Windows i one się łączą. Mam połączenie szerokopasmowe z Dialogu 6MB/s. Podobno to powoduje aktualizacja KB942615 ale nie mogę jej usunąć bo jak miałem IE7 nie mógł mi zainstalować Microsoft Update [Numer błędu: 0x80070002], i widać tylko aktualizacje do Windowsa w Programy i funkcje/pokaż zainstalowane aktualizacje :frowning: . Jak mogę usunąć tą aktualizację albo co zrobić żeby ten Internet Explorer łączył się z internetem i mi zainstalował Microsoft Update? Proszę o szybką odpoweidź i z góry dziękuję.

PS: Tu jest link do mojego posta odnośnie Microsoft Update, jak rozwiążemy problem z IE7 prosiłbym o rozwiązanie tamtego problemu: viewtopic.php?f=22&t=222119

Bigos102 ,

Poczytaj - Konkretne tematy… ze zwróceniem szczególnej uwagi na pierwszy post.

Proszę poprawić tytuł tematu na konkretny, mówiący o problemie.

W celu dokonania zaleconej korekty - proszę użyć przycisku ac7a4cd89050aa6e.gif przy poście otwierającym ten temat.

Zignorowanie zalecenia będzie skutkowało usunięciem tematu do Kosza.

Dostosuj podpis do wymogów Regulaminu - odbierz PW.