Internet Explorer 7

cześć wiecie moze czy korzystanie z wersji IE 7 jest bezpieczne czy nie?? I może ktos z niej korzysta?? Bo mój kumpel powiedźiał ze sobie ja sćiagną i korzysta teraz z niej i jest zadowolony wczesniej mniał Opere i moze ja bym spróbował tylko niewiem czy ta wersja jest najnowsżą

IE7 Beta 2 Preview build 7.0.5335.5

jest tak bezpieczna jak 6 czy 5. Zaraz wyjdą dziury i błędy. Najlepsza Opera.

tez mam Opere i uważam że jest najlepsza ale przetestuje moze IE 7 moze przypadnie mi do gustu jak i Opera a testowałem juz kazda przegladarkę.

Najnowsza to beta 3.

Sam miałem chwilę zainstalowany i polecam.

Obecnie nadal korzystam z opery ale IE7 nie jest zła.

Korzystanie z IE wcale nie jest bardzo niebezpieczne jeśli nie chodzi się niewiadomo po jakich stronach, posiada AV.

A dziury? Która przeglądarka ich nie posiada :!:

Uprzedzam, że kolejnej bezsensownej wojny o to która przeglądarka jest lepsza nie będzie :evil:

winxp_15 - Najlepiej sprawdź sam i przekonaj się osobiście.

Na stronach Microsoftu dostępna jest do pobrania wersja

Internet Explorer 7 Beta 3 build number 7.0.5450.4

Każda posiada: jedna więcej, a druga mniej. Ale z jaką prędkością są one łatane? Gdy wyjdzie IE7 stable to pewnie zainstaluję z ciekawości, ale na stałe na pewno nie zagości u mnie.

To nie jest w zasadzie kwesta jaka przeglądarka, tylko która bardziej popularna. Wiadomo, że różnej maści hakierzy skupiają sie pardziej na IE z racji jej właśnie popularności. A co do IE7, no cóż… Teraz już przypomina prawdziwą przeglądarkę, ogólnie jest dobra.

Tu chodzi przede wszystkim o wygodę obsługi, jeśli chodzi o silnik renderowania stron, nic się nie zmieniło poza małymi poprawkami, dlatego twórcy stron dalej będą musieli stosować obejścia jeśli chcą aby ich strona działała w każdej przeglądarce. Osobiście odradzam jej używania.

Gdy probuje to zainstalowac to wyskakuje monit ze cos tam…

To zrób coś tam…

================

Usuń link z podpisu