cześć wiecie moze czy korzystanie z wersji IE 7 jest bezpieczne czy nie?? I może ktos z niej korzysta?? Bo mój kumpel powiedźiał ze sobie ja sćiagną i korzysta teraz z niej i jest zadowolony wczesniej mniał Opere i moze ja bym spróbował tylko niewiem czy ta wersja jest najnowsżą
Każda posiada: jedna więcej, a druga mniej. Ale z jaką prędkością są one łatane? Gdy wyjdzie IE7 stable to pewnie zainstaluję z ciekawości, ale na stałe na pewno nie zagości u mnie.
To nie jest w zasadzie kwesta jaka przeglądarka, tylko która bardziej popularna. Wiadomo, że różnej maści hakierzy skupiają sie pardziej na IE z racji jej właśnie popularności. A co do IE7, no cóż… Teraz już przypomina prawdziwą przeglądarkę, ogólnie jest dobra.
Tu chodzi przede wszystkim o wygodę obsługi, jeśli chodzi o silnik renderowania stron, nic się nie zmieniło poza małymi poprawkami, dlatego twórcy stron dalej będą musieli stosować obejścia jeśli chcą aby ich strona działała w każdej przeglądarce. Osobiście odradzam jej używania.