Internet via bluetooth

Witam, próbowałem uruchomić internet w telefonie przy pomocy bluetooth. Na początku wszystko szło ładnie, bez problemu, zainstalowałem bluesoleil, zainstalowałem modem na porcie COM 7, no i doszedłem do kroku, przy którym komputer robi mi niespodziankę: otóż muszę utworzyć nowe połączenie sieciowe -> konfiguruj połączenie zaawansowane -> zaakceptuj połączenia przychodzące i tu jest problem, gdyż pod dłuższej chwili braku odpowiedzi ze strony kreatora wyskakuje mi następujący komunikat:

Usługa Połączenia przychodzące jest uzależniona od usługi Routing i dostęp zdalny, której nie można uruchomić. Aby uzyskać więcej informacji zajrzyj do dziennika zdarzeń systemowych

A usługa ma się niby automatycznie włączać, po włączeniu jej ręcznie po chwili się wyłącza, co z tym fantem zrobić :?:

Zajrzyj do Panelu sterowania/Telefony i modemy.Zrób Diagnostykę Bluetooth DUN modem.Utworzyłeś jakieś nowe połączenie sieciowe np.TP.SA,Orange ? Bluetooth wbudowany,czy no name ?

Bluetooth jest no name’owy, ale to raczej nie ma tu nic do rzeczy, postępuję zgodnie z poniższą instrukcją:

A ja zatrzymuję się na 4 punkcie, dokładnie to w miejscu: