Internet z telefonu w komputerze...(blueconnect)

Witam. Czy jest możliwość podłączenie Internetu z komórki (Samsung Monte) do komputera przy takiej sytuacji;

Mam wykupiony pakiet blueconnect na komórkę i czy jeżeli jakoś ją podłącze do komputera to będzie on korzystał z tego pakietu??

Pozdrawiam.

:arrow: punkt 3

Osobiście jak przyjeżdzam do Polski to żeby mieć internet poprostu kupuje startówkę Blueconnect doładowywuje 50 dychami wysyłam pustego sms (nie pamiętam numeru) i mam dużo do wykorzystania w necie , następnie podpinam swojego SonyEricsson-a kablem do kompa i doje ile wlezie… najlepiej ustawić fona aby używał sieci 3G wtedy transfer jest całkiem spoko… P.S. uważaj na automatyczne aktualizacje bo mogą nieźle pociągnąć transfer bez Twojej wiedzy…

No ale jakim programem połączyć kompa z telefonem (Windows XP) i ustawić tak żeby łączył się przez HSDPA (mam 3G) [Jak łączę normalnie jakby to był modem w Połączeniach Sieciowych to chce wybierać jakiś numer… :/)

a do telefonu nie dostałeś żadnego oprogramowania ?? co do tego numeru telefonu to poprostu zadzwoń do biura obsługi i się dopytaj jak co ustawić … co do kożystania z 3G to musisz to znależć w opcjach telefonu i zmienić na te ustawienie ewentualnie sprawdz w instrukcji obsługi być może ten model jest już na stałe ustawiony do obsługi 3G

Zapewne chce wybierać numer *99# jest to numer dostępowy.

Jeśli masz telefon w połączeniach sieciowych jako modem to już nic więcej ustawiać nie musisz. Wystarczy kliknąć Połącz.

A co do 3G to w ustawieniach telefonu, zakładce sieci powinieneś wybrać tylko 3G i nie trzeba żadnego programu.