Internet zwolnił


(zbyszko1979) #1

Witam. Od wczoraj strony otwierają się o wiele wolniej niż zwykle. Proszę o sprawdzenie loga, by stwierdzić czy nie ma wirusów.

http://wklejto.pl/8938


(adam749) #2

A na wszystkich przeglądarkach??

Opróżnij cookies i cache.


(zbyszko1979) #3

Używam jednej. IE 7


(Julek94) #4

zainstaluj ff3 i Twoje problemy znikną


(zbyszko1979) #5

Usunołem i nic nie dało


(zbyszko1979) #6

Jakos FF nie przypadł mi do gustu od dawna korzystam z IE 7 i jakos nigdy takich problemow nie było


(adam749) #7

Poczekaj aż ktoś sprawdzi loga, a jak nie chce Ci się czekać to zainstaluj Operę lub Firefoxa i problem pewnie zniknie.


(zbyszko1979) #8

Poczekam. :slight_smile:


(huber2t) #9

W logu nic nie widzę

Podaj log z Combofix

W czasie pobierania i skanowania combofixem zamknij wszelkie programy ochronne (Antywirusa, zaporę)


(zbyszko1979) #10

Dzisiaj chodzi net dobrze , nie muli. Nie wiem czy wstawiać log z combofixa?


(huber2t) #11

Możesz wstawić profilaktycznie


(zbyszko1979) #12

http://www.wklejto.pl/9008 log combofix


(zbyszko1979) #13

Niewiem dlaczego ale zawsze cos usuwa.


(zbyszko1979) #14

Moze ktos sprawdzic ten log z combofixa :smiley:


(Olixxx94) #15

zbyszko1979 , czekaj cierpliwie :slight_smile:


(huber2t) #16

W logu nic niewidzę


(zbyszko1979) #17

Czekam , czekam. :slight_smile:


(zbyszko1979) #18

Fajnie. Dzieki. A mialbym pytanie...jak combofix zrobi raport na pulpicie pojawia sie jeszcze jedna ikona Internet Explorer ale bez tej strzałki w narozniku, dlaczego?


(zbyszko1979) #19

Nie wiem czy ja zostawić i z niej korzystać a ta co miałem usunać?