Inwigilacja gg

Ja rozmawiam z druga osoba na gg. Wlańcza sie 3 osoba i mowi ze widzi wszystko co my piszemy. Jak mozna sie uchronic przed tym podglądem i invigilacją na gg??

Ale gdzie się włancza? W tym samym okienku czy w innym?

Może poprostu właczyłeś konferencje? :lol:

Pierwsze upewnij się czy mówi prawde, a potem będziemy dochodzić :smiley:

Jak sądzę to jesteście wszyscy w sieci LAN.Jeśli tak to masz problem z intruzem,podsluchiwaczem perfidnym.

Uzyj Acitve Ports znajdź port przez który łączy się i zamknij go.Zmień komunikator na inny np. tlen, wp kontakt, aqq, icq i po problemie

Ja mam Neo ale być może że on podgląda przez włamanie sie do archiwum drugiej osoby albo jakiegoś szpiega tam umieścił. Wlańcza sie przez drugie nowe okno. Mówił prawde bo zaczol cytowac moje slowa.

No i zapewne umieścił i pewnie widzi cały plulpit. :stuck_out_tongue:

Jest to ktoś kto ma kontak osobisty z wami i pewnie zainstalował program,

dzięki któremu może to widzieć.

Sprawdź dokładnie system drugiej osoby, wklej loga HijackThis, poszukamy.

:okulary:

szukaj w necie programu GGT Killer jezeli nie ma to moge na emaila przeslac -strony nie podaje bo jest niezgodna z regulaminem forum,

A jest jakiś sposób legalny?? Albo żeby to wszystko obejść(legalnie chodzi o temat). Albo jak utródnić proceder intruzowi??

Tak jak już napisał Golden Finger wklej loga HijackThis.

Update:

GGT killer

http://members.lycos.co.uk/badsnake15/ggtkiller.rar

Niestety nie mam możliwosci logu z tego 2 kompa. A swój kom mam czysty napewno i jest dobrze zabezpieczony, bo mi sie to pierwszy raz przytrafilo.

Ale jaki proble umieścić log :shock: