iPhone 13 mini - nie działa apka Authenicator

Na moim iPhone 13 mini nie działa prawidłowo aplikacja MS Authenicator. Apka jakby nie widzi kodu QR, mimo że ma dostęp do Aparatu. Miał ktoś podobnie? Jak rozwiązać problem?
Jest to bardzo uciążliwe bo aplikacja uwierzytelniania mi dane na służbowym komputerze.
Skaner kodów działa mi prawidło, a w tej apce nie widzi kodu QR. Na telefonie z Androidem aplikacja działa bezproblemowo
Będę wdzięczna za rady

Ale kod widzisz na ekranie smartfona? Wtedy to MS może coś skopał w aktualizacji i trzeba uderzyć do pomocy technicznej by zaczęli działać lub podali obejście zanim wymyśli je społeczność (np. ‘hackowanie’ aparatu).

Jak korpo cię nie ogranicza to można sprawdzić czy konkurencyjne apki ogarną na jakiś czas „TOTP”:

Inne 4:

https://alternativeto.net/software/aegis-authenticator/?platform=iphone&license=opensource

Dzięki za odzew
Ja widzę w telefonie ten kod QR, najeżdżam w ramkę i nie szczytuje mi tego kodu.
Informatycy siedzieli ze mną dziś i nic nie działaliśmy. Chyba faktycznie trzeba będzie uderzyć do MS. Póki co udostępniane są mi „ręcznie” wszelkie pliki. To bardzo męczące…

iOS I aplikacja aktualne?

Wszystko mam aktualne