iPhone 15. Update aplikacji. Nie działa automatycznie

Cześć witam wszystkich.
Jak w tytule. iPhone 15pro. System najnowszy.

W ustawieniach mam automatycznie, a takie nie są. Jak nie udam się do App Store/aplikacje. I nie kliknę w aplikacje, uaktualnij to one w ogóle same nie chce działać.

Może ktoś ma podobny problem.

Pozdrawiam.

Może musisz dać Apple tydzień na aktualizację w tle.

Przy małej ilości to można klikać w nazwę na spisie „kupione”, jak nie masz przycisku uaktualnij przedtem (ja mam rzadko i wolę sobie te 30 apek przeklikać).

1 polubienie

Wolalbym zeby app sie uaktualnialy, jak tylko wyjdzie update.
Nie zawsze pamietam zeby sprawdzic.

gdzie to sie uruchamia apple tydzien w tle.

Zaktualizuje ręcznie. Przeszukaj to uaktualnienie ręcznie, bo ten automat to średnio chodzi. Podobnie na Androidzie jest.

Przestukaj, nie przeszukaj.

1 polubienie

Na Androidzie to przynajmniej część apek jest na spisie i nieliczne trzeba po nazwie wyszukać i kliknąć „aktualizuj”.

No albo lista aktualizacji, jeśli pusta, to klikasz sprawdzenie i się pojawiają następne. U i mnie na moim S23+ tak jest.

@ blumberplumber
Jak może średnio chodzić. Trzeba zadzwonic to producdnta. Autualnosci czasem dwa razy dziennie sie pojawiaja. Za kazdym razem sprawdzwac, przy uruchomieniu aplikacji. To jak wczesniej wspomnialem. Ze nie zawsze pamietam.
Sorry za bledy aktualnie, probuje naprawić alt :smiley:

Jutro zadzwonie.

Juz nie ma co filozofowac. Na iphone nie automatycznie zaktualizowac wszystkich na raz to 4 klikniecia.

Ten temat został automatycznie zamknięty 30 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.