Mam pytanie: chciałbym przenieś kartę SIM z telefonu iPhone 4s do Sony Xperia E3 ale mam pytanie:
-Co się stanie po przeniesieniu karty SIM do Sony Xperia E3 z Iphone 4s? Czy stracę wszystkie wiadomości sms? (To bardzo ważne! do celów sądowych!). A może wiadomości również będą “przeniesione” do Sony Xperia E3?
Powyższe pytania są bardzo ważne. Nie mogę stracić tych wiadomości mimo, że Iphone 4s już ledwo co działa…
*** karta sim ma wystarczająco dużo pamięci żeby przechować kilkadziesiąt wiadomości SMS oraz kontaków. Dlatego najpierw wykonaj backup tychże danych, później potrzebne SMS’y skopiuj na kartę SIM i wykonaj transfer. Zawsze możesz poszukać zewnętrznych aplikacji do synchronizacji jednak zanim coś zrobisz w tej kwestii wykonaj backup.
Nie ma oficjalnych od kopiowania SMS-ów na Androida. Zauważ, że iOS jest zamknięty, a Apple nie będzie tworzyć aplikacji żeby ułatwić migrację klientów do konkurencji.
A to mnie się pomyliło, Przepraszam mój błąd bo jest apka od apple, żeby z andka na ios’a przejść. ale tylko od iPhone 5 w górę https://support.apple.com/en-us/HT201196