iPhone 5s - czy warto

Cześć,

Ostatnio zainteresował mnie smarfonik od Apple - iPhone 5s. Nie chcę tutaj odpowiedzi typu “Nie kupuj iPhone bo to szajs” itp.  Aktualnie posiadam LG G2 jednak chciałbym się “oderwać” od Androida, bo ostatnio zainteresował mnie iOS. Warto byłoby zmienić telefon na Jabłuszko?? Patrząc na te 2 telefony ze strony technicznej to lepiej wypada G2. Jednak zauważyłem, że teraz rzadko gram w gierki, a jedyne co robię to przeglądanie internetu (głównie strony napakowane obrazami w JPEGu) sprawdzanie maili, czasem FB oraz czasem zagram sobie w jakąś lekką gierkę. Zdjęć też nie robię za dużo, a jak już wybieram się gdzieś gdzie można popstrykać fotki, to biorę ze sobą aparat. Chciałbym aby wypowiedzieli się tutaj użytkownicy iPhone 5s. Jak jest z płynnością i stabilnością iOS’sa? I jak długo trzyma bateria?

Ja mam 5S prawie dwa lata i powiem tak, telefon nie zaliczył żadnego rebootu czy ustawień fabrycznych, ale… mały ekran średnio nadaje się do internetu. Wszystko chodzi naprawdę sprawnie. Bateria bez rewelacji, max. 10-11h UŻYWANIA.

Trzeba o niego też dbać, bo pojawiają się rysku na aluminium. Ekran się nie rysuje(mam tylko dwie rysy zrobione piaskiem)

Cześć. Co prawda nie posiadam iPhone’a 5s. Mam 4 i jestem z niego mega zadowolony. Płynność systemu i wszystko co z nim związane na najwyższym poziomie. Problem może CI na początku sprawić wgrywanie plików z PC itp. Albo to kwestia chęci i prób/oczytania. Miałem wcześniej 3. Także byłem zadowolony.