iPofree - nie ma to jak funboy na forum, ślepo broniący swojej racji nawet jak jej nie ma…
Ja nie mam żadnego z tych telefonów choć widziałem i miałem okazję się bawić i tym i tym więc dlaczego stwierdzam że Omnia jest lepszy? Bo normalnie i obiektywnie potrafię ocenić dwa telefony róznych marek choć w życiu ani samsunga ani iszitu nie miałem. O HTC Diamondzie nic nie powiem bo nie miałem go w rękach jednak z tego co widziałem w necie to nawet do iJabola mu trochę brakuje…
Chociaż osobiście powiem, że iPhone jak dla mnie ma dwie niezaprzeczalne zalety- świetne sterowanie dotykowe i przeglądarka Safari. Tego (zwłaszcza sterowania) nie pobił jeszcze żaden ekran dotykowy.
polopolo1991 - jakim fanboyem? mówię o swoich odczuciach na temat tego telefonu, a nie neguje innych za inne telefony mówiąc że iphone jest najlepszy.
dla mnie iphone spełnia swoje zadanie i mogę go polecić, nie lubie WM w telefonie (mam drugi telefon (HTC akurat) wlasnie z WM i szczerze to wole MAC OX z iPhone - prosty, przejrzysty, a wystarczy troche dociekliwości a można rozbudować możliwości iPhone’a xxx - razy te fabryczne. Dotykowy ekran w iphone - bajka, nawigacja palcem to jest to, nienawidze rysików.
O symbianie się nie wypowiadam bo nie korzystam z nokii, ale sądząc po opiniach innych to to zbyt szybkich i niewieszających się bez powodu to on nie należy.