Iphone czy warto kupić?

ja może nie miałem ijabcoka ale widziałem miałek okazje sie nim bawić i moim zdaniem to lipa. Omnia bije na głowe.

10 minut? godzinę/dwie? Posiadał jakieś aplikacje? Stawiam, że nie bo z tego co pamiętam pisałeś, że bawiłeś się w salonie Orange…

Konkrety poproszę…

Mniejszy, ładniejszy, bateria dłużej trzyma, środowisko windows - długo by wymieniać…

Odbiło się to znacząco na wyświetlaczu…

Kwestia gustu

A ile trzyma w iPhone’ie, skoro wypowiadasz się w tej kwestii?

Dla mnie to minus… Chociażby dlatego, ze WM obsługuje max 65k kolorów…

Experts! Please! Back to Poland!

A nie pszyszło ci do głowy że oprogramowanie do tego telefonu mogło być specjalnie upgrade’owane? Albo po prostu to edycja do akurat tego telefonu?

Nie uważasz że jeżeli oprogramowanie miałoby obsługiwać 64 tys kolorów to raczej by tego nie zastosowano skoro wyświetlacz obsługuje 16 mln?

:smiley:

Nie liczy się wielkośc wyświetlacza tylko funkcjonalność telefonu a tego akurat brakuje dla iJabcoka choć właśnie jego jedynym plusem jest chyba to że ma taki duży wyświetlacz ale to chyba tylko dla fanów kina.

Mój brat ma i mówił że bateria bez zabawy wytrzymuje 2 dni. Może coś spieprzył ale ja wierzę w jego nieomylność i w tandetę iJabcoka.

A czego wymagasz od iP? Wiertarki udarowej?

Nie wiem jakim cudem, ale mi trzyma “troszkę” dłużej przy: słuchaniu muzyki (w czasie jazdy do szkoły autobusem - mam 23km), oglądaniu teledysków, graniu itd. A tutaj potwierdzenie:

img0011go2copyvd6.png

w320.png

Chłopaki co tam jakis omnia to zabawka. Htc Touch Diamond to jest telefon ! Mam ten tel miesiąc i polecam !!

coś co jest telefonem z mp3 i aparat jest zabawką… czyli wszystkie nowe fony…

Jeśli chodzi o iPhone, to zobaczcie to porównanie :stuck_out_tongue:

Pablo55 , Widać. Bo iPhone to ****

nahahahahahha dobre porównanie xD

Widać że samsung omnia lepszy między innymi po tym że że jego cena tak szybko nie spada jak iPhone’a :smiley:

iPhone 2G jest na rynku drugi rok i jego ceny wciąż są na poziomie +/- 1000zł :slight_smile: .

Poczekajmy, aż Omnia będzie miała dwa latka :wink: . Jej ceny będą na poziomie 600zł

hahaha :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: za 700 stówek można już kupić 3G

http://allegro.pl/item459758427_apple_i … locka.html

Więc nie mów o omnii za 600stów skoro omnia jest nieporównanie lepsza od tego iSzitu :hahaha:

Tylko kolego, to nie jest 3G, tylko 2G.

heh nie na tą zakładkę spojrzałem… Tak czy siak, już widac że tego iPhone’a można kupić za 700stówek…

Po dwóch latach bycia na rynku… Nie jeden telefon po dwóch latach i po wyjściu młodszego brata chciałby trzymać ceny na takim poziomie :wink:

i w dodatku jest to używany i dość zniszczony iPhone za prawie 7 stówek :stuck_out_tongue:

Trzyma cenę bo jeszcze można znaleźć głupków na niego chętnych. Np. mój brat… całe szczęście że cioteczny…

i tak nie wart tych pieniędzy… Jeszcze trzeba popatrzeć i sprawdzić czy sprzeda, w co głęboko wątpię… Taki “telefon” za TAKĄ cenę…