Jedyne co chciałem to program do przycięcia muzyki…
co otrzymałem?
MASĘ śmieci, które przeszkadzają w jakimkolwiek korzystaniu z komputera!
oczywiście programu już nie, ESET wykrył wirusa i programu nie ma!
Skoro “dzięki wam” mam zainstalowanego wirusa (TAK, to JEST wirus i NIKT mi nie wmówi że to nie wirus- przeszkadza w używaniu z komputera, nie można go usunąć z panelu sterowania, po zmianie domyślnej wyszukiwarki w firefoxie po kilku minutach i tak wraca do tej wyszukiwarki) to też wypadałoby żebyście pomogli mi usunąć te śmieci…
nie używam tego ciągle- człowiek który wchodzi tu pierwszy raz widzi wielki zielony przycisk “Pobierz program” i chce go ściągnąć i mieć to z głowy, ściąga, a potem traci pół dnia na usuwanie śmieci które się zainstalowały wraz z programem.
Ślepota nie boli. Oto twoje linki bezpośrednie zaznaczone czerwonym kolorem: https://imgur.com/8UOie7H
Nie masz za co pozwać portalu, przecież zaakceptowałeś licencję (rozumiane przez twórców jako przeczytałeś i zgodziłeś się na instalację) każdego programu instalowanego przez asystenta.
Ten temat zamykam by nie wałkować tego samego kilka(naście) razy.
Linki bezpośrednie są widoczne tylko dla niezalogowanych ty logując się asystenta masz wyłączonego więc przycisk znika. Co do samego programu masz również ostrzeżenie w poście - producent oprogramowania dodaje śmieci do instalatora, więc twoja infekcja wcale nie musi pochodzić od asystenta pobierania dp.