Versal
(Patrykversalkotowski)
22 Marzec 2016 19:50
Witam mam problem z programem iTunes, otóż po formacie komputera nie chce mi się włączać program mimo tego że kiedyś działał bez problemu co to może być ? Uruchamiałem jako administrator tryb zgodności ze wszystkimi systemami i nic. Proszę o pomoc z góry dziękuje
Versal
(Patrykversalkotowski)
29 Marzec 2016 00:35
No wymagania raczej spełniam skoro wcześniej działało
MacGregor
(MacGregor)
30 Marzec 2016 17:46
Oprogramowanie:Windows 7 lub nowsza wersja64-bitowe edycje systemów Windows 7 i Windows 8 wymagają 64-bitowego instalatora iTunes; więcej informacji można znaleźć na stronie www.itunes.com/pl/download400 MB wolnego miejsca na dyskuDo pracy z czytnikiem ekranu wymagany jest program Window-Eyes 7.2 lub jego nowsza wersja; informacje o ułatwieniach dostępu w iTunes dostępne są na stroniewww.apple.com/pl/accessibilityiTunes jest teraz aplikacją 64-bitową w 64-bitowych wersjach systemu Windows 8 i 7. Niektóre wizualizatory innych firm mogą już nie być zgodne z tą wersją iTunes. Należy skontaktować się z producentem wizualizatora, aby uzyskać uaktualnioną wersję zgodną z aplikacją iTunes w wersji 12.1 lub nowszejDostępność Apple Music, Apple Music Radio, iTunes w chmurze i iTunes Match zależy od kraju
Może jeszcze kolorowy i migający neon mam wstawić żebyś zaczął czytać?