Iw3mp.exe zwiesza się podczas gry

Cześć !

Mam problem z grą Call of Duty 4 (kolejny…)

Otórz podczas grania, po ok. 10 min gra się zwiesza i nic nie mogę po za restartem zrobić.

Sygnatura błędu :

szAppName : iw3mp.exe szAppVer : 0.0.0.0 szModName : hungapp szModVer : 0.0.0.0 offset : 00000000

Czytałem że ten błąd pojawia się też w innych programach, znalazłem też rozwiązanie tego problemu w linku. Ale kompletnie nie wiem jak zmienić napięcie w RAM-ach.

Dodam jeszcze, że kiedyś miałem ten błąd, ale po przeinstalowaniu systemu on zniknął. Teraz nie chciał bym robić tego znowu.

Pozdrawiam !

NEC

Zaktualizuj grę do najnowsze wersji.

Zaktualizuj sterowniki od karty dźwiękowej jeśli nie są one 1 młodośći.

Swego czasu gdy miałem taki problem podpięcie pod karte dźwiękową słuchawek eliminowało problem.

Gra jest w wersji 1.7 (najnowszej).

Sterowniki do karty dzwiękowej mam zainstalowane ze strony producenta płyty głównej tj. Gigabyte,

ale zaktualizuje Realtek HD Audio bo one nie są za nowe.

Słuchawki mam podpięte, cały czas, i nic się nie zmienia, słuchawki Plantronics Gamecom 377.

Dodane 29.07.2010 (Cz) 17:39

No streowniki zaktualizowane ze strony realtka. Teraz idę sprawdzić czy coś się zmieniło.

Dodane 29.07.2010 (Cz) 18:32

Problem po aktualizowaniu Realtek HD Audio, narazie nie występuje, ale obawiam się że po restarcie komputera problem może wrócić.

Jak się znowu pojawi, to uaktywnię temat znowu.

Dziękuje za pomocne rady.

Pozdrawiam !

NEC

NECcod4 , proszę zapoznaj się z tą stroną oraz tym tematem, a następnie popraw tytuł tematu, używając przycisku ac7a4cd89050aa6e.gif

Problem wrócił.

Zauważyłem też dziwną przypadłość, ścina się zawsze kiedy naciskam CTRL, a przed CTRL, SHIFT i kiedy robię to w małym odcinku czasu.

Wie ktoś może jak pomóc ?

NECcod4 , uważasz że teraz temat jest konkretniejszy? Spróbuj jeszcze raz.