Jak całkowicie zakończyć udostępnianie folderu


(Piotrmaciejewski92xq) #1

Ostatnio udostępniałem folder w domowej sieci, teraz chcę zakończyć jego udostępnianie, ale mogę jedynie ustawić, że udostępniam "Nikomu"

Chcę by jego ustawienia udostępniania były takie jak przy nowo utworzonym folderze.

Teraz przy ikonie jest kłodka i gdzieś coś jest nie do końca wyłączone :confused:

f53f7885ffc5f075.jpg


(Jedras2009) #2

We właściwościach usuń zbędnych użytkowników w zakładce zabezpieczenia, a następnie dodaj tylko swoje konto. Oczywiście możesz też dodać pozostałe jeżeli chcesz. O to Ci chodzi ?


(Hala Ntamustagil) #3

prawy, właściwości i to co na screenie masz “udostępnianie zaawansowane”, wchodzisz w to i odchaczasz udostępnianie i zastosuj i gotowe, a w i innej zakładce możesz wywalić grupę o nazwie “wszyscy”, ale nie musisz.