Jak dodać szablon w CMS


(Fajlip4) #1

Siemka!

Mam pytanko..

Jak dodać szablon do PHP-Fusion ??


(Exorf) #2

Wzucasz do /themes/ i ustawiasz w panelu admina (chyba w zarządzanie stroną)


(Fajlip4) #3

Wrzuciłem pliki do themes ale niewiem co robić dalej.

Mój panel administratora:

A to folder z szablonem:


(Rykendo) #4

-> Zarządzanie stroną

Tam chyba będziesz musiał ustawić. Dawno nie bawiłem się tym CMSem...


(Fajlip4) #5

Ale jak to ustawić?


(Rykendo) #6

Eh parę sekund w google.

:arrow: http://www.zadajpytanie.pl/pytanie/2964


(Exorf) #7

Zauważ mój pierwszy post w tym temacie [-X


(Rykendo) #8

Przepraszam, nie doczytałem. Nie mam już możliwości usunięcia tego posta. Chyba, że administracja zrobi to za mnie. :wink:


(Exorf) #9

Jak adm to zrobi to i pewnie warna da :smiley: Ale chłopak już chyba załapał jak z tym themem


(Fajlip4) #10

Dobra!

Zrobiłem..

Dzieki!.

Nie wiedziałem że da się kliknąć w "Zarządzanie stroną"


(Exorf) #11

:o No to mało chyba zrobiłeś :smiley: