Mikor
(Steczkomik)
8 Grudzień 2013 22:14
Hej
Muszę przesłać masę prywatnych zdjęć z wakacji kilku znajomym za granicą i najlepszym rozwiązaniem wydawało mi się stworzenie torrenta.
A więc tak, stworzyłem własnego torrenta w uTorrent 3.3.2, wsadziłem go do neta, ściągnąłem torrenta na drugim komputerze aby zobaczyć czy działa no i nic tylko ciągle jest “łączenie z peerami”.
Co teraz zrobić? Jak peerować torrenta? Co zrobić aby torrent działał?
grosjean
(grosjean)
9 Grudzień 2013 00:01
W kwestii torrentów Ci nie doradzę, bo nie używam. Co do wysłania większej liczby plików, to można użyć jakiegoś serwisu hostingowego np. MEGA
Do tego pliki możesz spakować i zaszyfrować dla pewności.
lordjahu
(lordjahu)
9 Grudzień 2013 06:41
Mikor:
Hej Muszę przesłać masę prywatnych zdjęć z wakacji kilku znajomym za granicą i najlepszym rozwiązaniem wydawało mi się stworzenie torrenta. A więc tak, stworzyłem własnego torrenta w uTorrent 3.3.2, wsadziłem go do neta, ściągnąłem torrenta na drugim komputerze aby zobaczyć czy działa no i nic tylko ciągle jest “łączenie z peerami”. Co teraz zrobić? Jak peerować torrenta? Co zrobić aby torrent działał?
http://www.utorrent.com/intl/pl/help/guides/make-a-torrent - tutaj znajdziesz wszystkie odpowiedzi na swoje wątpliwości
Mikor
(Steczkomik)
16 Grudzień 2013 02:14
grosjean:
W kwestii torrentów Ci nie doradzę, bo nie używam. Co do wysłania większej liczby plików, to można użyć jakiegoś serwisu hostingowego np. MEGA Do tego pliki możesz spakować i zaszyfrować dla pewności.
YES! Działa, dzięki chłopie
Ten MEGA to naj************** serwis hostingowy jaki widziałem. Znacznie lepszy od Dorpboxa i Google.