Jak moe dobrze skonfigurować system xp?

hey czy może mi ktoś powiedzieć jak moge dobrze skonfigurować system Microsoft Windows Xp Professional Sp2??Czy ktos mi podpowie?

Możesz konkretniej.

Popraw bład w tytule.

chodzi mi oto że po wyłączeniu gry np.Counter-Strike CZ komputer resetuje się i włącza ponownie!!jak moge temu zaradzić no chyba że jest to wina innych składników?

Czy uzycie procesora wynosi 100%

clinic, sory, że tak pytam ale jesteś pewien, że po WYłączeniu, czy może jednak przy próbie uruchomienia gry?

tak po wyłączeniu gry komputer się resetuje rzadko ukazuje mi sie pulpit i moge dalej korzystac!uzycie wynosi tak gdzie od 80-100%

Złączono Posta : 30.10.2005 (Nie) 15:01

no i juz nikt nic nie pisze !!why!!??

Po pierwsze: który proces ci zajmuje tyle zasobów, jak naciskasz CTRL+ALT+DEL ? co to jest za program?

Możesz przeskanować jakimś antywirem system (byleby miał najnowsze definicje wirusów zainstalowane) i wkleić log z HijackThis (opis->tu).

Dodatkowo, wyłącz opcję “Automatycznie uruchom ponownie”. Jej lokalizacja: PPM na “Mój komputer” -> “Właściwości” -> zakładka “Zaawansowane” -> w sekcji “Uruchamianie i odzyskiwanie” kliknij przycisk “Ustawienia”.

Jeszcze może być to winą zasilacza i przegrzewania się kompa, ale najpierw sprawdź te możliwości.

a sciagnołem wogóle cała gre condition zero ?

włacz steama/załoguj sie/my games/ i czy przy condition zero pisze 100%-ready ?