Jak mogę kupić kod rabatowy Google Play z Media Expert przez SMS?

Potrzebuje tego bo potrzebuje dodać kasę do gry a za pomocą lucky patcher czy mod aplikacji nie mogę bo jest ta gra online chyba i nie może potem wgrać zasobów gry i jest błąd znalazłem w media expert i to jest kod i cxy to mogę to zrobić poprzez sms? Czyli przez operatora komórkowego w telefonie? Dla mnie to by była dobra metoda jeśli chodzi o kupno kart podarunkowych czy coś tego typu przez sms a inne produkty przedmioty kurierem albo przelewem zależy czy da się przez sms kupić w media expert albo jakiś inny sposób na uzyskanie za darmo?

W media expert jest płatność za kartę jedynie taka.

Nie ma możliwości zapłaty sms-em.
Jest możliwość zakupu dzwoniąc na podany numer, ale jak jest realizowana wówczas płatność trudno powiedzieć.
Przechwytywanie.JPG44

W startselect.com można zapłacić Paysafecard, którą można kupić w żabce.

Karty podarunkowe Google Play dostępne są do kupna też normalnie za gotówkę w sklepach, Żabka, Empik i innych.

Wtedy pewnie trzeba doliczyć koszt rozmowy za minutę z VAT, jak nie łapie się ona na nielimitowane ani w pakietach darmowych minut, wątpię że urobi konsultanta na płatność SMS-em z salda lub dopisaną do abonamentu (być może konsultant poradzi mu sprawdzić sklep z usługami operatora).

Więc z darmowych zostaje każda poza PayPo i PayPalem (dziwna prowizja 80 groszy). Dla PayPo od 12 marca po aktualizacji apki pewnie bez prowizji przejdzie karta kredytowa zamiast dedykowanego kafelka.

Dodaj kartę do konta Google i zapłać kartą.

Pewnie właśnie nie o taką formę płatności mu chodzi, skoro myśli o esemesowej, czy przelewem.
Najprościej kupić kartę Google Play normalnie w sklepie i płacić nią w grze, czy tam załadować konto.
Poza tym, chce dodać kasę do gry…która jest online i nie może, wgrywanie zasobów gry i błąd…
A właśnie mikropłatności są przecież w grach online…szuka kodu rabatowego, czyli z jakimś upustem i tak dalej.
Nieprecyzyjnie to wszystko opisał.