Jak można edytować kafelki w Centrum Akcji w Windows 11?. Przyznam że mimo prób edycji poprzez Ustawienia > System > Powiadomienia i akcje > Edytuj szybkie akcje czy też klikając na Centrum Akcji np. na ikonkę Sieć nie mam nigdzie opcji Edycji, wygląda to tak jak na screenie…
Dokładnie taki przycisk jest. Przewiń listę przycisków kółkiem myszy. Powinien być gdzieś na dole. Mam go jako pierwszego więc chyba zaraz po instalacji przeniosłem go na górę.
U mnie nie ma np. VPN czyli możliwe, że jak tego przycisku nie ma niżej to Bluetooth jako urządzenie nie jest aktywne w Windows.
Odpisując na pytanie miałem na myśli, że samemu nie można dodawać, ani odejmować kafelki. To system Windows decyduje co się pojawia. Ty możesz jedynie zadecydować w jakiej kolejności.
@p19koz u Ciebie jest taka jak było u mnie dawniej, od jakiegoś czasu właśnie nie mam widocznego kafelka BT jak również nie mam BT na liście Menedżera Urządzeń…
Mam podobny BT do myszki bezprzewodowej, owszem myszka funkcjonuję bez problemu na tym BT, ale żeby była aktywna opcja w Windows to jej nie ma - co przyznam że napewno była.
Sprawdziłem jeszcze w Bluetooth i Urządzenia i nie mam w ogóle widocznej opcji możliwości włączenia BT…
Z opisu wnioskuję, że Twoja płyta posiada bluetouch. Pierwsze co bym zrobił to wszedł na stronę producenta płyty głównej, pobrał i zainstalował najnowsze sterowniki.