Jak można "wzorcowo" położyć własną aplikację

Tak,
się ostatnio coraz mocniej zastanawiam jaki sens ma zgłaszanie jakichkolwiek błędów do aplikacji obsługującej pocztę na WP.PL (Android).
Jest to “wzorcowy” przykład jak się marnuje potencjał nieźle zapowiadającej się aplikacji.

Wsparcie ma tak głęboko w (…) zgłoszone błędy, że nawet nie ma promyka słoneczka lub latarki.

Błąd 1)
Naciskasz więcej i masz białą plamę…

Błąd 2)

Błąd 3)
Kontakty…
WP. ma dwie zakładki kontaktów.

Wszystkie - totalny śmietnik.
Twoje kontakty - ty definiujesz.
W opcjach powinien być wybór, którą zakładkę chcę synchronizować.

Daje sobie jeszcze miesiąc… lub szukam innej sensownej apki. Sugestie mile widziane.

Po co ci dodatkowy klient poczty na telefonie? Przecież masz systemowy.

Albo BlueMail :slight_smile:

Outlook też niezły :slight_smile:

Gmail nie wszystkie maile pokazuje, potem się okazuje że jakieś o zwrocie płatności z Google Pay niby już przeczytałem (a nawet nie klikałem archiwizuj ani otwórz).

A ten wbudowany w Android 4 (może i starszy) - 6 to raczej przestarzały jest jak przeglądarka “Internet”; niby też domyślna w równie starym Android (na poziomie kompatybilności wchodzi, że może to być bardzo stary Webkit/Blink jak nie umie ona korzystać z Chrome WebView na Android 5-6).

Samsung Email.
Można mieć kilka kont, antyspam, harmonogram jak i kiedy mają być synchronizowane wiadomości osobno dla każdego konta, brak reklam, tryb ciemny:
Samsung Email – Aplikacje w Google Play

Aqua Mail, Outlook, BlueMail - testowałeś?

Dzięki,
Systemowy - po ostatniej aktualizacji jakoś się buntuje. Kilka razy miał problem w synchronizacją przez IMAP wysłanych oraz nie chce wyświetlić uparcie poczty od Inpost - telefon Xiaomi.
Korzystałem z Outlooka, Gmail - działały, no dobra może marudzę. Outlook lubił zgubić ustawienia.

Zainstalowałem z ciekawości apkę z WP.
Szybkością, synchronizacją IMAP zostawiła konkurencję, ma duży potencjał niestety wsparcie i rozwój to tragedia.
Po Waszych uwagach może problem nie jest w aplikacjach tylko w serwerach WP…?