Witam Wszystkich.Po wielu kłopotach z laptopem który został zakupiony w firmowym sklepie i jego oprogramowaniem które nie przeszło testu sprawdzenia autentyczności,firma Microsoft uznała moja reklamację i w ramach rekompensaty przysłała mi software o stopień wyższy niż ten zainstalowany poprzednio który był piratem.I w związku z tym mam pare pytań i bardzo proszę bardziej doswiadczonych kolegów o pomoc.Poprzedni software to Vista Home Premium z centrum rozrywki.Aktualny to Vista Business.Zyskuję wiele dodatkowych funcji ale tracę Media Center którego w Business nie ma.Czy po reinstalacji ulegnie on skasowaniu.Jesli tak to czy istnieje mozliwośc dogranania go z oficjalnej strony Microsoftu,lub osobnego zakupu tylko tej częsci oprogramowania.Bardzo prosze o cenne wskazówki wszystkich którzy mają w tym temacie wiedzę.Na co mam zwrócic uwagę instalując nowy software,jakich błedów się wystrzegać.Z góry dziękuję za pomoc i rady.Pozdrawiam.Piotr
Raczej nic z tego sam zobacz, http://vista.dobreprogramy.pl/index.php?dz=8&a=96ale napisz do Microsoft może Ci przyślą