Jak pozbyć się programu do szyfrowania-CloudFoggera? Jak próbuję to zrobić poprzez panel sterowania–>odinstaluj programy nie mogę tego zrobić, bo program działa, a nie wiem jak go zatrzymać. Chciałem zaszyfrować pewien folder,ale sprawa już jest nieaktualna,więc chcę go odinstalować. On się chyba uruchamia z Windowsem i dlatego restart komputera nic nie dał. Proszę o wyrozumiałość,gdyż nigdy nie miałem do czynienia z tego typu programami.
wejdz w start uruchom wpisz msconfig, następnie zakładka uruchamianie i tam go odznacz, możesz jeszcze wejsc w start uruchom wpisać services.msc i sprawdzić czy jest usługa tego programu, jeśli tak to zatrzymaj ją i wtedy sprawdz. Jeśli to nic nie da to usuń ten program przy pomocy programu revo uninstaller.
Dzięki,poprzez msconfig udało się odinstalować-choć nie od razu,gdyż pojawił się komunikat,że system Windows wymaga sterownika podpisanego cyfrowo,a dopiero po minucie wyświetliła się plansza do odinstalowania. Przez Revo chciałem wcześniej to odinstalować,ale cloudfoggera nie było na liście. Poza tym dziwna sprawa, dzisiaj go instalowałem,a w folderze był zapisany z datą 13.09. Tego nie rozumiem.