Tak w telegraficznym skrócie jak usunąłem partycje recovery… chciałem odtworzyć MBR z ukrytej partycji, radzili mi na innym forum(jeszcze jak miałem system) aby usunąć partycje c i d a pozostawić partycję recovery i przerwać instalację i wtedy przy ekranie postu wcisnąć klawisze alt + f10, lecz to nie uruchomiło acerwskiej partycji recovery. Gdy skasowałem tą partycje sytemową chyba również usunela sie recovery, bo ponoc nie wolno usuwać partycji aby wystartować z recovery.
Dokładniej jakie działania podejmowałem są w tym poście: Link
Moje pyt, czy jest mozliwosc odzyskania tej partycji?
Fiku$miku$ , nie rób mi afery kolego bo nikt Ci nie kazał usuwać partycji z systemem(zastrzeżona) i chyba Ci pisze jak byk w tamtym poście Wklejka z innego forum
a kto powiedział, że usunąłem partycje recovery? zasugerowałeś abym usunął wszystkie oprócz recovery czyli EISA i tak zrobiłe, ale jak usunąłem C i D to automatycznie wywaliło recovery czaisz?
A Ty po co mi coś tu dawałeś jakieś sugestie z visty jak wiedziałeś że mam sytem xp media center edition? aha dopiero teraz doczytałeś, że mam taki system i usilnie się bronisz, żeby ostrzeżenia 3 z koleji nie dostać :]
a Ty rozumiesz co to instalka? Jak zainstalowany system można nazwać instalką? co skopiujesz sobie ten system na jakiś nośnik i na innym kompie zainstalujesz? No pomyśl.
W dodatku jak można partycję z zainstalowanym systemem można nazwać zastrzeżona? To recovery jak nazwiesz? widmo, fatamorgana?
a jak można nazwać Recovery instalką?,po kiego to robiłeś,a w ogóle w moim poście pisze wklejka z innego forum,nie moje słowa,ja zrozumiałem o co chodzi,a zastrzeżona to znaczy- nie ruszać.
No wklejka z innego forum, ale każdy inteligentny człowiek, któremu ktoś przedstawi tekst cytowany z innego forum odbierze prędzej czy później jako sugestię
A ty naucz odróżniać poszczególne słowa, bo instalka to proces instalacji lub program instalacyjny, a system to cos takiego wynikłego z procesu instalacji lub programu instalacyjnego.
Nasza konwersacja dobiegła do końca, przynajmniej z mojej strony, bo Ty zapewne będziesz chciał dorzucić swoje 3 grosze, żeby tylko nie dostać kolejnego ostrzeżenia i pogorszenia o swojej opinii
Następnym razem czytaj dokładnie i ze zrozumieniem, nie tak jak teraz, że pojawił się problem i dopiero teraz doczytałeś, że mam system media center edition a nie viste Rozumiem, że ostatnie dni są tropikalne no ale wybacz mój drogi userze Mimo wszystko pozdrawiam i bywaj zdrów
Widzę że upały i tobie dały w kość ,a widać to po tym że sam nie umiałeś zrozumieć jaki system posiadasz.Co do inteligencji,to sądzę że w miarę rozgarnięta małpa rozróżniła by słowa Recovery-Instalka itp.Co do moich ostrzeżeń i opinii to spokojna twoja rozczochrana,nie wiesz za co to się nie udzielaj.Bywaj zdrów i pamiętaj o nauce czytania
Fiku$miku$ - to masz w końcu na dysku tą partycję recovery, czy nie? Partycja, na której jest zainstalowany system, nie jest potrzebna do uruchomienia procedury przywrócenia systemu.