hej moj problem dotyczy skasowanego archiwum gg, probowalam roznymi sposobami sama to jakos rozwiazac ale nic nie pomaga, ot贸z od kilku dobrych miesiecy kozystam z najnowszego gg, stare gg ca艂kowicie usun臋艂am, a zapomnia艂am skopiowa膰 folder z plikiem archives.dat. czy to archiwum da si臋 jeszcze jako艣 odzyska膰?? strasznie mi na nim zale偶y鈥idzia艂am du偶o podobnych w膮tk贸w ale nie znalaz艂am nic co by mi pomog艂o. Na nowym gg mam tylko zapisane rozmowy od momentu zainstalowania najnowszej wersji鈥syztskie rozmowy ze starego gg (7.7.0 build 3746 nie dalo rady importowac) prosze o pomoc, bardzo mi na tym zalezy
juz probowalam, tylko te wszytskie sposoby dzialaja tylko wtedy gdy masz plik archives.dat a mi on sie prawdopodobnie usunal gdy kasowalam stare gg鈥zisiaj zainstalowalam spowrotem to gg to tego samego folderu co poprzednio czyli E/Program files/Gadu-Gadu i zainstalowaly sie wszystkie zapewne potrzebne pliki ale archives.dat nie ma
jest mn贸stwo program贸w do odzyskiwania skasowanych plik贸w,ale Ty juz na pocz膮tku zrobi艂e艣 b艂膮d instaluj膮c oprogramowanie na partycji z kt贸rej straci艂e艣 plik co mog艂o skutkowa膰 nadpisaniem skasowanego pliku a wtedy zapomnij o odzyskaniu,oto par臋 program贸w----Ontrack Easy Recovery Professional 6.20.11,R-Studio 5.1 Build 130037,Recover My Files v 4.2.4.495
Zobacz m贸j post we wcze艣niejszym w膮tku, kt贸ry tutaj przytoczy艂em i tam masz napisane jak odzyska膰 archives.dat
program-przywrocenia-archiwum-t210662.html (ostatni post)