Jak odzyskac plik archives.dat?

hej :slight_smile: moj problem dotyczy skasowanego archiwum gg, probowalam roznymi sposobami sama to jakos rozwiazac ale nic nie pomaga, ot贸z od kilku dobrych miesiecy kozystam z najnowszego gg, stare gg ca艂kowicie usun臋艂am, a zapomnia艂am skopiowa膰 folder z plikiem archives.dat. czy to archiwum da si臋 jeszcze jako艣 odzyska膰?? strasznie mi na nim zale偶y鈥idzia艂am du偶o podobnych w膮tk贸w ale nie znalaz艂am nic co by mi pomog艂o. Na nowym gg mam tylko zapisane rozmowy od momentu zainstalowania najnowszej wersji鈥syztskie rozmowy ze starego gg (7.7.0 build 3746 nie dalo rady importowac) prosze o pomoc, bardzo mi na tym zalezy

program-przywrocenia-archiwum-t210662.html

juz probowalam, tylko te wszytskie sposoby dzialaja tylko wtedy gdy masz plik archives.dat a mi on sie prawdopodobnie usunal gdy kasowalam stare gg鈥zisiaj zainstalowalam spowrotem to gg to tego samego folderu co poprzednio czyli E/Program files/Gadu-Gadu i zainstalowaly sie wszystkie zapewne potrzebne pliki ale archives.dat nie ma :confused:

jest mn贸stwo program贸w do odzyskiwania skasowanych plik贸w,ale Ty juz na pocz膮tku zrobi艂e艣 b艂膮d instaluj膮c oprogramowanie na partycji z kt贸rej straci艂e艣 plik co mog艂o skutkowa膰 nadpisaniem skasowanego pliku a wtedy zapomnij o odzyskaniu,oto par臋 program贸w----Ontrack Easy Recovery Professional 6.20.11,R-Studio 5.1 Build 130037,Recover My Files v 4.2.4.495

Zobacz m贸j post we wcze艣niejszym w膮tku, kt贸ry tutaj przytoczy艂em i tam masz napisane jak odzyska膰 archives.dat

program-przywrocenia-archiwum-t210662.html (ostatni post)