ale wpadka pomyliłem jpg z img
mam dwa problemy
1niewiem jak otworzyć plik img a wiem napeno że to nie jest zdjęcie tylko program ściągnięty przez e mule.
2 drugi podobny tyle że z rozserzeniem .bin
prosze o pomoc
Ps. z góry dziękuje
ale wpadka pomyliłem jpg z img
mam dwa problemy
1niewiem jak otworzyć plik img a wiem napeno że to nie jest zdjęcie tylko program ściągnięty przez e mule.
2 drugi podobny tyle że z rozserzeniem .bin
prosze o pomoc
Ps. z góry dziękuje
Po pierwsze to dublujesz posty -> moderatorzy się tym zajmą i złoją ci skóre :evil:
Po drugie, jeśli wiesz że to nie jest plik graficzny a jakiś program to musisz zmienić mu rozszerzenie (na .zip?, na .rar?, na .exe?).
Po trzecie, takie praktyki stosuje się często w przypadku plików nielegalnych (e mule powiadasz… [-X ) więc chyba nie powinienem ci dawać porad dot. twojego problemu. Powinienem? :-k
Problem nr 2 -> nie odpowiem bo mam dylemat moralno-etyczny :-k
rozszerzenia .img i .bin są to obrazy płyt i trzeba je nagrać na CD. Nie wszystko co się ściąga przez e-mule jest zaraz obarczone mianem piractwa.
Programu to otwarcia lub komwersji to : WinISo, Alcohol,GameJAck
a nawet więcej, jeśli je tak poprostu nagra to dalej to nic nie pomoże, potrzebny jest do tego program który to skonwertuje do odpowiedniej postaci. Ja osobiście nie nagrywam,a plik tego typu można otworzyć przy pomocy programu Alkohol120% :lol: fajna nazwa nie??, tworzy on wirtualny napęd DVD, trzeba go tam załadować i działa jakby to była normalna płytka
OT Kos(z)mos
Pozdrawiam :okulary:
Te obrazy płyt można także od razu wypalić na CD/DVD programem Nero.
Wielkie dzięki
Problem rozwiązany wypaliłem obraz na płytke i wszystko gra.
jeszcze raz wielkie dzięki. 8)
Zamykam