Jak otworzyć plik typu OUT

Witam pobrałem film w 8 plikach Rar i nie mogę go otworzyć po rozpakowaniu lub zcaleniu przez Total Commander wychodzi mi plik typu OUT ? i nie mam czym go otworzyć?

A co to z film pobrałeś ?

Pobrałem film z serwera takiego jak rapidshare, tylko nazywał się Oxedion. Mam 8 plików rar, po rozpakowaniu robi się ok. 30 plików, których komputer nie rozpoznaje. A jak scalę Total Commanderem to wychodzi mi 1 plik 700 MG i też go komputer nie rozpoznaje. We właściwościach typ pliku OUT. ???

A zobacz czy pomoże coś zmiana rozszerzenia nazwy pliku z *.out na *.avi :wink:

a jak to zrobić???

A wiec musisz odznaczyć ukryj rozrzerzenia znanych typów plików Czyli wchodzisz w panel sterowania>>>Opcje folderów>>>Widok i tam odznaczasz :slight_smile: W ten sposób bedziesz widział wszystkie rozszerzenia…

mam tak zaznaczone! !!

czytaj dokładniej :wink:

@ w takim razie zmień na *.rar i wypakuj jeszcze raz, jak nie pomoże to juz sam nie wiem…

czy tak czy tak nic z tego.jak zmieniłem rozszerzenie na avi to plik jest rozpoznawany ale nie można go otworzyć.Ten format nie jest obsługiwany!! Trudno.Dzięki

Te 8 plików co pobrałes wystarczyło tylko nacisknąć na 1-wszy plik tak jak jest podpisany np. koronaBodzio_1 i od tego pliku bys wypakował to film by był dobry, znaczy sie by sie dobrze wypakował.

poczytaj sobie to …

http://www.frazpc.pl/b/69645