Witam. W ramach kontynuacji serii poradników nagrałem w tej części, jak podłączyć domenę pod serwer na przykładzie dwóch serwisów AZ.pl oraz hostinger.pl. Omówiłem również kilka funkcji które prezentuje nam hostinger.pl . Mam nadzieję, że będzie się przyjemnie oglądało oraz materiał jest dość zrozumiały.
Witaj ponownie. Moim zdaniem to spam - reklamujesz Hostingera? Z firmą raz miałem krótką, ale bardzo złą przygodę. Jeden z opisów z sieci: http://shem.pl/hostinger-czyli-jakiego-darmowego-hostingu-nie-wybierac/
Inna sprawa - zwyczajnie nie ufam firmom rejestrującym się na Cyprze. Wystarczy też poczytać kilka for o jakości usługi.
Zaznaczę już na początku… To nie jest spam. W moich poradnikach (dokładnie 1 części) uwzględniałem to, że na początku będę korzystał z tych dwóch serwisów, czyli AZ.pl i hostinger.pl . Również zawarta jest tam moja opinia, czemu akurat postanowiłem zacząć od tych serwisów. Oprócz tego, na końcu tej części również uwzględniłem to, że będę korzystał i przedstawił też inne usługi. Cenię sobię konstruktywną krytykę, tak jak w poprzednim filmiku, ale jak przedstawiam 2 razy jakąś usługę, to chyba nie jest jeszcze spam?