nie podłączysz takich głośników pod zintegrowaną karte tak by działały wszystkie i byś mógł się cieszyć jakością dźwięku, musisz mieć 6 kanałową karte dźwiękową, cokolwiek z seri Creative Audigy lub X-Fi.
Jeśli ta karta zintegrowana którą masz obsługuje zestawy 5.1, to głośniki będą działać bez problemu. Ja mam zestaw Logitech X-530 5.1 podłączone do zintegrowanej karty i działają, jednak polecam zakup karty muzycznej z wiadomych powodów - jakość dźwięku będzie nieporównywalnie lepsza.
na twoim miejscu dołożył bym kilka zł do tych na prawdę są świetne i o niebo lepsze od modecoma żaden modecom nie pobije głośników Creative albo logitech.
jeśli masz kupić te modecomy + tą dzwiękówka to już lepiej kup te głośniki co ci podałem i tą dzwiękówke na pewno cie to lepiej wyjdzie a już na pewno pod względem
Nie patrz na waty w głośnikach, liczy się jak one grają a nie jak głośno. modecomy mogą mieć 500wat rms i co kupisz je bo mają dużo wat? co z tego skoro jak je pogłośnisz to zamiast dźwięku słyszysz szum? W gazetach często są testy przekłamane producent trochę zapłaci aby napisali w teście że jego produkt jest super i wypas. Logitechy mają 70 wat ale za to nawet na maxa grają dobrze. Także nikt nie jest w stanie przekonać mnie to tych modecomów!!
na 98% pociągnie, ale nie wiemy jaki masz model dzwiękówki a jeśli zintegrowana to model płyty gł podaj chociaż.
bo możesz mieć starocia obsługującego 2.0 ale wątpie :lol: