Jak dla mnie to już temat się wyczerpał
Jest ankieta na Vortalu i ona rozstrzygnie które logo pozostanie
Jak dla mnie to już temat się wyczerpał
Jest ankieta na Vortalu i ona rozstrzygnie które logo pozostanie
Owszem, dobre by było także połączenie tych log (niekoniecznie jedno przy drugim). Nie jest to jednak najlepszy pomysł.
Poza tym - aby odwiedzający wiedzieli, co i jak - należałoby ustawić zieloną skórkę jako domyślną przez drugą połowę czasu trwania ankiety. Kto popiera?? Wtedy wyniki będą bardziej w porządku.
bez obrazy ale wyrwałeś to z kontekstu nie czytająć dokładnie o co chodzi.
Mój post był odpowiedzią na post Golden Finger :
i mój post był właśnie na to odpowiedzią. O ile koeser to gażdej grafiki podchodzi inaczej, widzi " kreskę mistrza" tak laik może powiedzieć tylko " ładnie lub nie"
Może wrócimy do tematu drodzy koledzy Logo nawet fajne,ale na dłuższą metę myśle że nie przejdzie,za jakiś czas się po prostu znudzi
Według mnie logo jest dziecinne, niczym z przedszkola :?
Nie krytykuje tutaj wykonania, bo do samego wyglądu logo nie mam żadnych zastrzeżeń, ale uważam że nie pasuje ono do tak poważnego vortalu, chyba że zależy Wam żeby przyciągnąć uwagę najmłodszych.
Naprawde: logo dobrze wykonane, ale nie pasuje tutaj
:jupi: nareszcie wróciło stare logo :jupi: mam nadzieje, że jak będzie potrzeba je zmieniać (myślę, że nie bedzie ;)) to zrobicie ładniej komponujące się
Nie pozostaje nic innego jak tylko pogratulować trafnej decyzji :jupi:
PS. nie wiem jak Wam ale atom świetnie prezentuje się na stalowej skórce vortalu.
Jest taki… wyrazisty i nie sposób go na niej niezauważyć.
Wyróżnia się w tłumie.
A ja również jestem szczęśliwy,
że wróciło “stare” logo
Trafna decyzja.
Zdziwiony bylem trochę,
bo patrzę zielona skórka …
a tutaj niżej nius,
że administracja postanowiła tymczasowo nie zmieniać loga .
Dokładnie
“czarno-biała” skórka,
a kolorowe logo :lol:
Świetnie to wygląda,
lecz i tak wolę “zielony” kolor i jak narazie nie mam zamiaru go zmieniać
wreszcie wróciło stare logo :jupi: :jupi: :jupi: huraaa :lol:
Eee…a miałem nadzieję,że nowe pozostanie .Już się do niego przyzwyczaiłem .
Te nowe logo było lepsze :-x
Sie znasz. Nowe nadaje się, ale na maskotkę do umieszczenia gdzieś z boku (np z prawej strony), a nie na logo poważnego portalu zajmującego się oprogramowaniem.
Poza tym wyglądało fatalnie szpetnie na każdej skrórce oprócz stalowej i czerwonej.
Mnie się podoba
Proszę o nie mówienie archeolog (widziałem tą nazwę i innych wątkach) bo boczi mi mówił