Jak podoba się wam nowe logo vortalu?

Cygan ale loga na stare nie zmienisz :stuck_out_tongue:

Raczej chodziło mi tu o to:

Dlatego właśnie, można zmienić skórkę :stuck_out_tongue:

pokey.gif

Powiedz to administracji :twisted:

Im zalezy na tym aby nowe logo wygralo dlatego też nie zmienią na zielona skorke :twisted:

Ale jest w menu skórek do wyboru… :slight_smile:

Mnie, np. podoba się safari, więc mam ustawione safari :wink:

pokey.gif

A czy pirat pasuje do safari ?? 8)

Dla mnie pirat pasuje do każdej skórki, oprócz czerwonej :smiley:

pokey.gif

AHA :x

Nie macie większych zmartwien :?:

To może jutro administratorzy powinni ustawić zieloną skórkę jako domyślną (co najmniej na kolejne 2-3 dni)? Co o tym myślicie?

Jak dla mnie nie liczy się wygląd tylko treśc :roll:

Ale chyba niektórzy mają problem i wielkie zmartwienie z tym :?

Dokładnie … czy wyglad jest aż taki ważny … ??

Warto co jakiś czas coś zmienić … :slight_smile:

El Presidento wiadomo że treść jest najważniejsza.

Ale wygląd jest również bardzo ważny.

To jest tak jak z dziewczynami :lol:

nie ma co vortalu porównywać do dziewczyn … bo dojdzie do tego że będzie kolorowe logo itp. a zero treści … :mrgreen:

Pamiętaj, że podobnych wortalów jest dużo. Owszem, treść jest najważniejsza, jednak oprawa graficzna jest też bardzo ważna.

Dobra oprawa graficzna strony przyciąga (im lepsza, tym bardziej). Stalowa skórka nie jest zła, ale też nie jest zbyt dobra (rzeczywiście - niektórzy na pewno myślą, że jest jakaś żałoba w wortalu). Muszę stwierdzić: wortal przyciągnął mnie przede wszystkim swoją oprawą graficzną. Kogo także?

Reklama z dobrą oprawą graficzną bardziej przyciąga. Wyjątkiem są np. pop-up’y i wyskakujące Flash ze znakiem X.

Pirat kojarzy się bardziej z organizacją antypiracką. Poprzednie logo miało swoją klasę i chwyt reklamowy - dlatego proponuję powrót.

A mnie zawartością treści. :slight_smile:

Oprawa graficzna dla mnie pasuje, pirat jest świetny, a że nie można zadowolić wszystkich, no cóż to inna bajka…, nikt nie jest doskonały.

Czytając posty w tym temacie jestem przekonany, że każdy pirat, nawet najlepiej wykonany przez rss , nie uniknie krytyki, że coś tam jednak jest nie tak, taki mamy trynd… :twisted:

Mogę zrozumieć krytyczne słowa, odnośnie źle wykonanego pirata, koneserów, ale laików nie rozumiem, a nie trzeba być wróżką, by wiedzieć, iż wśród malkontententów tych drugich jest zdecydowana większość.

:okulary:

Nie wiem za którego mnie masz, ale my patrzymy na to pod zupełnie innym względem:

podoba się czy nie.

I niestety nie podoba się.

Naprawde bez obrazy , ale tak podchodza do sprawy tylko dzieci :x

No to powiedz co ty mozesz powiedzieć na temat wykonanej pracy => dosłownie nic

no właśnie bez obrazy ale to logo wygląda jakby robiło je dziecko i chyba dlatego jest tak oceniane .

podoba się czy nie to już kwestia gustu a jak wiadomo o gustach się nie powinno dyskutować bo rzadko kiedy dochodzi się do porozumienia zwłaszcza on-line . Jak dla mnie to mogło by być troszkę ładniejsze i tyle na temat wyglądu.

Wiadomo że logo jest czymś po czym rozpoznajemy dany produkt ale czy aż tak ważnym by prowadzić taką zażartą dyskusję chyba nie bo i tak większość użytkowników pytając o logo vortalu nie była by wstanie go precyzyjnie określić , bo raczej się zwraca uwagę na to co jest tu pisane a nie na logo . Z logo jest tak jak z reklamą albo zauważasz ja ze względu na wygląd albo na treść i chyba lepiej pozostaniemy przy treści , bo treść na forum i vortalu jest najważniejsza.

A nie można zrobić tak ?

jcj6zy1iuo3ss9bg.jpg

i wilk syty i owca cała

teraz to pasuje jak świni siodło :wink: :wink:

albo jedno albo drugie jakoś nie widze żeby ktoś z osób którym się nie podoba zaproponował swoje logo :wink: :wink:

a świnia bardzo ładnie wygląda jak jest osiodłana :wink:

:wink:

to najlepiej jak będzie bez żadnego logo , nie będzie nad czym dyskutować i będzie spokój.