Jak podoba się wam nowe logo vortalu?

Help pokaż mi w którym miejscu na Vortalu lub Forum napisane jest że celem “Dobrych” jest walka z piractwem :?

Od tego są inne instytucje rządowe i pozarządowe.

Celem “Dobrych” jest propagowanie legalnego oprogramowania a to dwie zupełnie różne sprawy.

Reasumując: Twój post nie ma żadnego głębszego sensu. 8)

Jednak to internauci decyduja o przyszlym jego istnieniu. Kazdy ma prawo do wlasnej oceny byle kulturalnie

No tak:

Kolega Rafi wspiął się na wyżyny swojej kultury 8)

no wlasnie dzieki internautom mozna rozpowszechniac oprogramowanie

i wlasnie dzieki nim wasz vortal i forum jest tak popularny

sorry panie fiesto pan nie jest juz modem

Co nie znaczy ze mozna mu za przeproszeniem tyłek pokazywać jak mówi prawde. :?

A co to ma do rzeczy :?

Czy ja kogoś karzę, czy wyrażam swoje zdanie do czego mam prawo będąc nawet zwykłym userem 8)

Help jeżeli masz zamiar prowadzić jakieś dziwne dyskusje, to informuję Cię, że właśnie się one skończyły. Jeżeli masz jakieś problemy względem kogoś, to od tego masz PW. Następne wycieczki personalne zostaną odpowiednio nagrodzone. To samo dotyczy również innych

Tak tak. Tak się mówi. Ale ciekawe co naprawdę jest przyczyną tej zmiany logo ? Dobreprogramy to firma średniej wielkości, a takie firmy rzadko robią coś bez powodu. Mam na myśli PRAWDZIWY powód - który był bezpośrednim impulsem do zmiany logo, a nie jakąś wybujałą otoczkę filozoficzną.

Dobre programy nie są żadną firmą, instytucją czy stowarzyszeniem użyteczności publicznej. To grupa zapaleńców która stworzyła coś z niczego, a zyski z reklam przeznaczone są na hosting utrzymanie serwerów i łącz oraz rozwój Vortalu, więc nie dopatruj sie podwójnego dna tam gdzie go nie ma 8)

:o

Raaany . A ja cały czas myślałem, że to firma !!

No sorry za to ludzie pełen SZACUNEK dla Was i Waszej pracy.

RESPECT.

BlackMan powiedz mi o co ci tak naprawde chodzi???

Bo jak nie to komentarze na Vortalu ci będe wywalał. :wink:

(Śmiech) Wiesz, najśmieszniejsze jest, to że mi o nic nie chodzi.

Widać chyba jestem (AŻ) takim dziwnym typem.

No, ale nie lubię megakorporacji, a sam jestem informatycznym “ZAPALEŃCEM” przez duże “Z” - może stąd ta sympatia do Was w poprzedniej wypowiedzi (że też zapaleńcy).

Gdybyś spotkał mnie w REALU powiedziałbyś, że jestem zajefajnym kolesiem - można ze mną pogadać na każdy temat, wypić, pośmiać się (mam świetne poczucie humoru i śmieję się tak, że kiedy ja zacznę się śmiać, to wszyscy turlają się po podłodze - naprawdę :D)

Może to przy klawiaturze mi jakaś palma odbija :D.

:twisted: :stuck_out_tongue:

EDIT:

Nagadałem się, idę film obejrzeć. To narazie.

Ja to samo twierdzę czytajac co piszesz na Vortalu.

Powiem Ci że czesto jak widzę że ty jestes autorem to zatwierdzam bez czytania. Bo wiem ze piszesz na temat. :slight_smile:

Tak apropo. Masz nieregulaminowy podpis.

Panie Adminie Lazikurze ja panu fiescie pupy nie pokazalem

Żenada

Ty nie, ale Rafi.

Panie Monczkinie kultura musi byc :smiley:

Musi wiec nie myl mojego Nicka.

Jeśli tak, to LAZIKARZE - jeśli stosujemy odmianę zgodną z polską ortografią :x

Przepraszam Pana ale moje slownictwo jest czasami ograniczone po %