Witam
Posiadam czytnik kart - wewnętrzny do podpięcia do płyty głównej komputera USB2.0 ale jako wtyczka. Czy jest przejściówka aby nożna było podłączyć do laptopa jako czytnik zewnętrzny za pomocą USB?
Z góry dzięki za wskazówki. Pozdro.
Nie wiem czy nie będzie taniej kupić czytnik na USB.
w teorii powinno wystarczyć wyprowadzenie z tej wtyczki przewodów i przylutowanie ich do wtyku USB
No to ja wiem tylko szukam czegoś czego może nie być czyli gotowca takiego Jak patrzyłem czytniki to ok. 25 zł
nie sądziłem że to tyle kosztuje
Jest nawet hub w tej cenie z czytnikiem i trzema portami USB: https://www.mediaexpert.pl/komputery-i-tablety/akcesoria-komputerowe/huby/hub-usb-2-0-ugo-maipo-hu200-3-porty-czytnik-sd-micro-sd. Myślę tylko czy nie jest zbyt tani i zamierzam kupić takie dwa
A czytnika jakich kart potrzebujesz?
Głównie SD i micro ale chciałem wykorzystać posiadany bo wiem że ogólnie są tanie i gdybym potrzebował do laptopa, który nie ma czytnika to spokojnie sobie kupię choćby z Ali
No to bez ryzykownego rzeźbienia w kablach albo zakupie przejściówki w cenie czytnika nie ma innej możliwości Wystaw ten na OLX, kup taki jak potrzebujesz, temat z głowy.