Niedawno w MediaMarkt widziałem telewizor który miał wymiary 5 metrów długości i 3 metry wysokości, i mam pytanie jak oni to do domu dostają taki telewizor?
Chyba “jak oni dostarczają”?
Jesteś pewny,że to był telewizor do sprzedaży a nie jakieś urządzenie reklamowe?
Dokładnie jak oni to dostarczają
Tak było to do sprzedaży za 10,000 ,- Euro
To pewnie był jakiś projektor - ekran zwijany i sprawa załatwiona. No i przy takiej wielkości nie jest to urządzenie domowe a przemysłowe/estradowe - może to był np. ekran LED taki jak bilbordy na ulicach.
To nie był projektor, to był płaski telewizor, taki jak mamy w domach, tylko “trochę” większy a z tyłu miał pełno wiatraczków
Więc nie ma możliwości rozkręcenia go i złożyć na miejscu, bo ekranu i tak się nie dało złożyć bo był twardy ekran.
Sprawa jest bardzo prosta; jest kilka sposobów zainstalowania takiego telewizorka w domu , ja zrobilem tak
1.Kupilem działke około 800m
- Kupilem telewizorek
3.Ustawilem telewizorek centralnie na działce
4.Razem ze szwagrem wybudowałem chałupe , oczywiściwe wkoło telewizorka
5.I mam /cenzura/ telewizor w dużym pokoju
Można i inaczej.
Przyjadą z telewizorem.
Wywalą dziurę w ścianie.
Ustawią ten telewizor zamiast wywalonej ściany.
Zabiorą wiatraczki, bo i tak chłodzenie w mieszkaniu się poprawi. :lol:
Ho, ho to nie urządzenie domowe, bardziej estradowe, reklamowe.
najpierw dzwigiem, tylko,szerokie drzwi muszą być i potem paleciakiem bierze palete z tym telewizorem i wjeżdżają do posiadłosci,wiadomo nikt tego w domu nie postawi bo to musi być miejsce,raczej wielkie sale pokazowe
Przecież 3 metry wysokości ma typowy pokój. Jeśli to są wymiary ekranu, to w przeciętnym mieszkaniu się w ogóle nie zmieści.
Raczej pałac a taki ekran na dziedzińcu tylko ustawić
przełamują go w pół i wnoszą po schodach na 8 piętro. Tak na poważnie. Jeśli kogoś stać na taki sprzęt to zapewne mieszka w parterowej willi z podwójnymi drzwiami, więc nie ma z tym problemu. Nie widziałem jeszcze Carringtona mieszkającego w kawalerce.
To ze ty nie widziałeś to nie znaczy ze nie ma takich co maja kasę a żyją bez afiszowania się
Oni go nie wnoszą do domu , oni go montują na budynku na przeciwko twojego okna