Zrobiłem sobie szablon i go pociąłem. Wchodzę do keda, zamieniam obraz żeby był tylko tłem i wstawiam tekst. Niestety jak dodaje tekst to on jest zawsze na środku. Próbuję zmienić żeby był wyżej ale nie przynosi to efektów. To samo w dreamweaverze. No i nie wiem co jest nie tak. Od razu napiszę że mam pojęcie o html-u, bo przeglądając niektóre posty można zauważyć odpowiedź żeby zacząć od html-a naukę. Dobre podstawy mam tylko ie wiem jak to wykorzystać przy photoshopie. Proszę o pomoc.
Po pierwsze: szablonu nie da się zrobić w Photoshopie a jedynie LAYOUT !
po drugie: jest to zagadnienie bardzo, ale to bardzo obszerne i raczej nikt na żadnym forum nie pomoże ci postem :], proponuję Ci video-kursy które pomogą zrozumieć dokładniej te działania. Mogę odsprzedać oryginalne sztuki z bardzo dobrej firmy, gg: 1421397 zapraszam (kursy są na allegro)
Wracając do tematu, to dziękuje Ci że ktoś w końcu odpowiedział i za to szczere =D> i podziękowania, choć po miesiącu dopiero. Jednak lepiej późno niż wcale. Co do video-kursów widziałem i raczej one nie pomogły. Kwestią był html i jego kod valign=“top” i to całe rozwiązanie.
P.S. To nowe konto na tym forum bo do tamtego użytkownika(grzegorz2107) nie wchodzi mi hasło.