Jak ściągnąć grę, która jest we flashu?

Tak jak w temacie. Na danej stronie są gry we flashu i chciałbym w nie pograć offline. Da się?

Mam FF 2.0.0.8 XP prof sp2

Większość gier można ściągnąć w bardziej rozbudowanej wersji tylko, że za to trzeba zapłacić. W ekranie startowym często jest przycisk, którym przechodzisz na stronę producenta i tam szukaj :slight_smile:

w bardziej rozbudowanej wersji czego ??

A jak nie ma przycisku to nie można??

Nie ma jakiegoś programy typu “YouTube Video Downloader” do portalu YouTube ?

Można sprawdzić w kodzie strony do jakiego pliku się odwołuje i ręcznie go ściągnąć, ale nie jest to zbyt wygodny sposób. (takie pliki mają rozszerzenie *.swf)

To znaczy, że możesz np ustawić grę na pełnym ekranie, a nie grać na małym w przegladarce. Kilka innych opcji również czasem dochodzi.

maruder_best podaj linka do strony z grą.

sebos_krk cosik towarzyszu plączecie.

Jest sposób “na piechotę”, ale wg mnie dobry, jeśli nie ma się kasy.

Ściągasz program Flash Capture (trial), np.: Flash_Capture

Program do IE dodaje swoją ikonkę, która umożliwia ściągnięcie gry Flashowej na dysk z danej strony gdzie ta gra lub animacja się znajduje, ale w formacie *.SWF. Jeśli to ci wystarczy, za każdym razem, gdy klikniesz na tę grę, otworzy ci się IE i możesz grać Offline.

Możesz jeszcze ściągnąć FlashPlayer Plus, np stąd (też trial):

http://download.chip.pl/download_84922.html

Tym programikiem możesz konwertować gry (animacje) flashowe do formatu *.exe (samouruchamiający się program). Klikasz na niego i Flashówka chodzi jak talala…

P.S. Kiedyś robiłem to hurtowo, tzn. najpierw robiłem obraz np. Ghostem, potem instalowałem pierwszy program (FlashCapture) - miałem chyba 30 dni na ściąganie różnych animacji (gier) flashowych, zanim trial minął (wszystko ściągnięte na dysk). Następnie instalacja FlashPlayera Plus i konwersja tego wszystkiego do formatu *.exe (chyba 15 dni triala) i ok. Po tej operacji, przywracałem z obrazu Ghosta system i znów miałem do dyspozycji kolejne dni obu wersji trialowych. Skomplikowane? Chyba nie.

Pozdrawiam.

No widzisz dArk ściągałem już pełną wersję więc wiem

Czyli jakiegoś prostego sposobu nie ma?