Jak Sciagnac Plomby Z Kompa

Więc tak. Nawet jak uda Ci się ściagnąc plomby, zamontować DVD i przykleić plomby tak że nie będzie śladu, to powiedz mi, jak wytłumaczysz później w serwisie, kiedy coś sie stanie, w jaki sposób to DVD tam się zamontowało?

a po co ?? :stuck_out_tongue: napęd położyłem luzem - niech leży, jeść nie woła :wink:

no bzdura nie moge - ja chce jest tylko tak sciagnac by nie bylo sladu po tym … ze je sam zdemontowalem, a wrazie jaiejkolwiek usterki wycigne sobie ten naped, boshe :> a co do podpinania to jest to taka czarna magia ze koniec :>

a ja byłem święcie przekonany że:

i okaz odrobineczke szacuneczku… bo ja ci chcialem pomoc a ty mi piszesz ze bzdury wypisuje…

a co do odklejania i przyklejania spowrotem… te naklejki są właśnie po to żeby sie NIE dało tak robic…

Nie wiem o czym tu mowa.

Każda ingerencja w kompa z plaba jest równoznaczna z utrata gwrancji.

Wystarczy iść do sklepu a wstawią naped za darmo.

Przy okazji mają obowiązek przeczyścic ci kompa jak również zmienić pastę na radiatorze. Masz wszystko za darmo.

Złączono Posta : 2 Kwiecień 2006, 22:34:15

Takiej bzdury dawno nie słyszałem.

Mam nadzieje, że pisząc tego posta bierzesz na siebie ewentualne straty Gwarancji i będziesz płacił za to???

berbeluh nie mailem zamiaru cie tu urazic :slight_smile: tylko chodzilo o to co wypisal AZPR to byla bzdura :slight_smile: a i doadam jeszcze d twojej informacji ze chce po to usunac te plomby by wlozyc ten DVD - a jak sie cos zepsuje to zeby go wyjac i zakleic spowrotem i puscic kompa cheeeen za pola pszenicy tam gdzie powstal… czokapiki i komp :wink:

lazikar komp kupiony w media markt, serwis na drugmi koncu polski i jak tu isc do sklepu ?? :> Oczywiscie ze biore pod uwage mozliwosc utraty gwarancji oraz konsekwencje zwiazane z tym :wink:

Mam pytanko trochę poza tematem :slight_smile: Czy można gdzieś kupić Tę Naklejkę z Gwarancją, oczywiście danej Firmy, która składała Kompa Np.: Adax itp, nie chodzi mi o naklejkę Sklepu, bo tego raczej kupić Nie można.

Na aAlegro widziałem aukcję gdzie było można zapodać naklejki na kompa w stylu “Intel”, “Celeron” itd

Złączono Posta : 02.04.2006 (Nie) 23:05

Wiem, że to trochę głópie pytanie ale zawsze pytanie :slight_smile:

Bartass86 rada na przyszłość :slight_smile: jak masz zamiar jakis tekst skomentować to go zacytuj :wink:

przykro mi… tak to tylko w erze :stuck_out_tongue:

ale moj sposob opisany na pierwszej stronie tego topicu radze przemyśleć jeszcze raz :slight_smile: jak masz trzy wolne miejsca to pójdzie jak po maśle… jak masz tylko dwa… ręce sobie raczej troszke pognieciesz/pokaleczysz :wink:

nie kupisz takich naklejek NAPEWNO… moze jakbys mial znajomego w serwisie od ktorego jest gwarancja… moze by wyniosl… ale wiadomo - illegal

a te naklejki na aukcjach… to nie sa plomby gwarancyjne :slight_smile: to jest zwyczajne LOGO danej firmy - takie jakimi w standardowych (czyt. nie tych bajeranckich) obudowach masz zazwyczaj przedni panel powyklejany