Więc tak. Nawet jak uda Ci się ściagnąc plomby, zamontować DVD i przykleić plomby tak że nie będzie śladu, to powiedz mi, jak wytłumaczysz później w serwisie, kiedy coś sie stanie, w jaki sposób to DVD tam się zamontowało?
a po co ?? napęd położyłem luzem - niech leży, jeść nie woła
no bzdura nie moge - ja chce jest tylko tak sciagnac by nie bylo sladu po tym … ze je sam zdemontowalem, a wrazie jaiejkolwiek usterki wycigne sobie ten naped, boshe :> a co do podpinania to jest to taka czarna magia ze koniec :>
a ja byłem święcie przekonany że:
i okaz odrobineczke szacuneczku… bo ja ci chcialem pomoc a ty mi piszesz ze bzdury wypisuje…
a co do odklejania i przyklejania spowrotem… te naklejki są właśnie po to żeby sie NIE dało tak robic…
Nie wiem o czym tu mowa.
Każda ingerencja w kompa z plaba jest równoznaczna z utrata gwrancji.
Wystarczy iść do sklepu a wstawią naped za darmo.
Przy okazji mają obowiązek przeczyścic ci kompa jak również zmienić pastę na radiatorze. Masz wszystko za darmo.
Złączono Posta : 2 Kwiecień 2006, 22:34:15
Takiej bzdury dawno nie słyszałem.
Mam nadzieje, że pisząc tego posta bierzesz na siebie ewentualne straty Gwarancji i będziesz płacił za to???
berbeluh nie mailem zamiaru cie tu urazic tylko chodzilo o to co wypisal AZPR to byla bzdura
a i doadam jeszcze d twojej informacji ze chce po to usunac te plomby by wlozyc ten DVD - a jak sie cos zepsuje to zeby go wyjac i zakleic spowrotem i puscic kompa cheeeen za pola pszenicy tam gdzie powstal… czokapiki i komp
lazikar komp kupiony w media markt, serwis na drugmi koncu polski i jak tu isc do sklepu ?? :> Oczywiscie ze biore pod uwage mozliwosc utraty gwarancji oraz konsekwencje zwiazane z tym
Mam pytanko trochę poza tematem Czy można gdzieś kupić Tę Naklejkę z Gwarancją, oczywiście danej Firmy, która składała Kompa Np.: Adax itp, nie chodzi mi o naklejkę Sklepu, bo tego raczej kupić Nie można.
Na aAlegro widziałem aukcję gdzie było można zapodać naklejki na kompa w stylu “Intel”, “Celeron” itd
Złączono Posta : 02.04.2006 (Nie) 23:05
Wiem, że to trochę głópie pytanie ale zawsze pytanie
Bartass86 rada na przyszłość jak masz zamiar jakis tekst skomentować to go zacytuj
przykro mi… tak to tylko w erze
ale moj sposob opisany na pierwszej stronie tego topicu radze przemyśleć jeszcze raz jak masz trzy wolne miejsca to pójdzie jak po maśle… jak masz tylko dwa… ręce sobie raczej troszke pognieciesz/pokaleczysz
nie kupisz takich naklejek NAPEWNO… moze jakbys mial znajomego w serwisie od ktorego jest gwarancja… moze by wyniosl… ale wiadomo - illegal
a te naklejki na aukcjach… to nie sa plomby gwarancyjne to jest zwyczajne LOGO danej firmy - takie jakimi w standardowych (czyt. nie tych bajeranckich) obudowach masz zazwyczaj przedni panel powyklejany