Jak się robi stronke na danym serwerze?


(Krzysiek Gwozdz) #1

Mam pytanie...

Jak się robi stronke na serwerze yoyo.pl ? Mam już konto, mam adres strony i w ogóle, baze danych też mam...ale co dalej?? Pomóżcie prosze...:slight_smile:


(M Kupczynas) #2

Przeczytaj: http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic.php?t=79822


(VersQ.) #3

Robisz trak samo, jak na każdym innym serwerze. Przydała by sieznajomość HTML.

Zapraszam http://hzl-project.info


(Krzysiek Gwozdz) #4

Czy to trzeba zrobić coś w MySQL ?


(VersQ.) #5

<ściana> A umeisz PHP? Jak nie to nie bee ci tłumaczył co to jest MySQL.

Złączono Posta : 09.10.2006 (Pon) 20:03

sorry chodziło mi czy umiesz HTML ;p


(Krzysiek Gwozdz) #6

Tylko troche...:stuck_out_tongue:


(VersQ.) #7

Wejdź na: http://wikipedia.pl i wpisz mysql dowiesz sieco to jest :wink:


(Krzysiek Gwozdz) #8

Chodzi mi, co tam trzeba zrobić i jak to zrobic zeby wrzycić swoją stronke...:stuck_out_tongue:


(VersQ.) #9

Posiadać chociażby Total Commander, lub inny program FTP


(Krzysiek Gwozdz) #10

Oki ale podobno Total Commander jest płatny? Ale słyszałem tez o filezilla więc good...dzięki wielkie :slight_smile:


(Skr3czu) #11

Tutaj masz dobry kurs html:

:arrow: http://www.kurshtml.boo.pl

a program to najlepszy FileZilla