Problem jest tego typu. Czasami coś sciągamy, ale nie do końca.
I nagle chce takie cos wyrzucic do kosza, a tu komunikat że nie można wyrzucic, bo plik jest używany przez jakis program lub inną osobe. Napewno jest jakiś programik, który mi pomorze. Tylko jaki??? Dodam Tylko, że Norton odpada… .
Pawek co Ty gadasz :roll: plik moze byc poprostu uzytkowany i nie moze zostac usuniety bo korzysta z niego jakis proces, zresetowanie komputera powinno wystarczyc. A jesli chodzi o Kaze to wystarczy najpierw anulowac kolesiowi pobieranie i dopiero wtedy zamknac program, usnie sie bez problemu…
Nawiązując do tematu to czy zauważyliscie pewien dosyć uciążliwy błąd w Windowsie XP - gdy najedziemy myszką na obrazek bądz film albo dokument HTML to wiadomo - pojawia się nam podgląd w widoku miniatur oraz po lewej w szczegółach - spróbujcie teraz taki plik skasować - windows na to nie pozwoli bo według niego używa go explorer - w tym wypadku jako przeglądarka rysująca aktualny podgląd obrazka…
System nie pozwoli nam w takim wypadku na usunięcie pliku dopóki nie zmienimy widoku np. na Ikony…
witam mam podobny problem tylko ze niemoge usunac folderu w ktorym jet chyba z 10 folderow .jak naciskam shift + delete to wyskakuje mi okienko i pisze ze niemozna usunac pilu a ten folder niejest mi do niczego jusz potrzebny wiec jnak mozecie to pomozcie mi