Witam w 2017 zakupiłem windows 10 i nie wiedziałem o opcji wifi a kolega mi o niej powiedział a ja jej nie mogę znaleźć i co może być nie tak
P.S chciałem dołączyć zdjęcia ale pisze tutaj że nowi użytkownicy nie mogą a jest na nich pokazane że w ustawieniach sieci nie ma wifi i że jest to typ połączenia ethernet
Jeżeli masz typ połączenia ETHERNET to znaczy, że komputer podłączony do sieci jest kablem. Jeżeli w ustawieniach sieci nie masz konfiguracji sieci bezprzewodowej [ WiFi ], to albo Twój komputer nie ma karty sieci bezprzewodowej, albo nie masz zainstalowanych sterowników do obsługi takiej karty.
Podaj model komputera [ jeżeli to laptop ], albo konfigurację sprzętową [ jeżeli to komputer stacjonarny ]. Do sprawdzenia konfiguracji możesz wykorzystać program HW INFO, który znajduje się w tutejszej bazie oprogramowania
Dodaj jeszcze zrzut ekranu z rozwiniętej sekcji NETWORK [ naciśnij przy niej + ].
https://www.fotosik.pl/zdjecie/usun/2turEkAHzogczUXrKe50(...)
Edycja w celu ukrycia linku do usunięcia zdjęcia
Radek68
Link do zdjęcia jest nieprawidłowy.
@pawcio90909 - podajesz błędne linki do swoich zdjęć (do usuwania ich!), poprzednio poprawiłem, teraz wklejam to co chciałeś, ale to nie jest metoda.
Na załączonym zrzucie nie widać karty sieci bezprzewodowej. Nie masz takiej karty, dlatego nie masz opcji skonfigurowania sieci bezprzewodowej.
aha dziękuje i jak to zrobić żeby było?
P.S przepraszam za błędy za te zdjęcia
Musisz kupić kartę sieci bezprzewodowej.
Dziękuje