Głównie chodzi mi o to jak skopiować dowolny komentarz z Morele tzn. opinie/recenzje produktu. Na niektórych stronach dało się chyba przez adres.pl/katalog#nazwa-id, ale tutaj widzę, że się nie da.
Pytam dlatego, bo żeby wziąć udział w promocji trzeba przesłać link do swojej recenzji.
Ktoś wie jak kopiować adres do komentarzy produktów na Morele?
W sumie można wziąć udział w dwóch promocjach jednocześnie, jeszcze w After School Cashback (też od MSI) ale tej drugiej o której teraz właśnie piszę nie rozumiem.
Jednak i ją strona umie nadpisać po przez przewinięcie do samej góry.
Chyba że ID gwiazdek z opinii/recenzji jest stałe np.:
#star5_product_revivew_stars_XXXXX_XXXXX_XXXXX
Bo kotwicami w URL są najpierw wartości z ID a potem z name.
W sumie jak o tym wiedziałeś, to ja nie wiem jak sklep przerywa przewijanie do label z konkretnym ID lub name, pewnie w JavaScript lub odpadają kotwice do inputów i labeli.
Na końcu problemem może być jak opinie/recenzje są podzielone na strony, to oba mechanizmy walną i wtedy lepszy jest taki od webmasterów Morele.
To samo z mechanizmem „załaduj więcej komentarzy” i ładowaniem ich dopiero po dojechaniu do prawie końca strony ręcznie.
Oryginalny tytuł był Promocja Shout Out for MSI - jak skopiować link do komentarza z Morele.net? i ja bym się go trzymał, dlatego że jak ktoś jest obeznany w ich akcjach i umie sobie poradzić ze spełnieniem warunków, to może by się podzielił w jaki prosty sposób można to zrobić. Tym było zasadnicze i główne pytanie.
Jak ktoś jest zorientowany w tego typu sprawach to proszę o wyjaśnienie kwestii co można w takich wypadkach zrobić, aby można było wziąć udział w tej promocji.
A tak ze zwykłej ciekawości jaki jest mail kontaktowy do MSI jakbym miał się kontaktować w tej sprawie, mają może jakiś specjalny wydzielony w ramach pytań do tej promocji gdybym w razie wątpliwości chciał wyjaśnić. Można się ich pytać w języku polskim czy trzeba pisać po angielsku?
Do Morele też może jakiś kontakt, chociaż w zasadzie teraz to nie będzie aż tak potrzebne.
Dobra – już rozwiązany. Wystarczyło poczekać do teraz. Zaczęły się wczytywać. Albo mieli błąd na serwerze, albo dodanie drugiej recenzji uaktualniło wszystko i pokazały się moje komentarze wraz z odnośnikiem po prawej.