Jak skopiować link do komentarza z Morele.net?

Głównie chodzi mi o to jak skopiować dowolny komentarz z Morele tzn. opinie/recenzje produktu. Na niektórych stronach dało się chyba przez adres.pl/katalog#nazwa-id, ale tutaj widzę, że się nie da.

Pytam dlatego, bo żeby wziąć udział w promocji trzeba przesłać link do swojej recenzji.
Ktoś wie jak kopiować adres do komentarzy produktów na Morele?

https://pl.msi.com/Landing/join-shout-out-for-msi
Powyżej opisane warunki promocji. Jak ktoś wie jak wypełniać niech da znać.

W sumie można wziąć udział w dwóch promocjach jednocześnie, jeszcze w After School Cashback (też od MSI) ale tej drugiej o której teraz właśnie piszę nie rozumiem.

Gdy kupowaliśmy bez rejestracji lub nie możemy zalogować się na konto morele (kliknij aby rozwinąć)

Jedyna mi znana opcja to ‘skopuj link do podświetlenia’ (cytatu/fragmentu):

Tworzenie linków do cytatów i tekstów w Chrome oraz ich udostępnianie - Komputer - Google Chrome - Pomoc

Niby nie działa wciąż w Firefox bez dodatków:

URL Scroll-To-Text Fragment | Can I use... Support tables for HTML5, CSS3, etc

Link to Text Fragment — pobierz to rozszerzenie do 🦊 Firefoksa (pl)

I starszego Safari niż 16:

‎Link to Text Fragment on the Mac App Store

Jednak i ją strona umie nadpisać po przez przewinięcie do samej góry.

Chyba że ID gwiazdek z opinii/recenzji jest stałe np.:

#star5_product_revivew_stars_XXXXX_XXXXX_XXXXX

Bo kotwicami w URL są najpierw wartości z ID a potem z name.

W sumie jak o tym wiedziałeś, to ja nie wiem jak sklep przerywa przewijanie do label z konkretnym ID lub name, pewnie w JavaScript lub odpadają kotwice do inputów i labeli.

Na końcu problemem może być jak opinie/recenzje są podzielone na strony, to oba mechanizmy walną i wtedy lepszy jest taki od webmasterów Morele.
To samo z mechanizmem „załaduj więcej komentarzy” i ładowaniem ich dopiero po dojechaniu do prawie końca strony ręcznie.

Oryginalny tytuł był Promocja Shout Out for MSI - jak skopiować link do komentarza z Morele.net? i ja bym się go trzymał, dlatego że jak ktoś jest obeznany w ich akcjach i umie sobie poradzić ze spełnieniem warunków, to może by się podzielił w jaki prosty sposób można to zrobić. Tym było zasadnicze i główne pytanie.

Czekamy na dalszą pomoc w rozwiązaniu problemu.

Jak ktoś jest zorientowany w tego typu sprawach to proszę o wyjaśnienie kwestii co można w takich wypadkach zrobić, aby można było wziąć udział w tej promocji.

Próbowałeś zadać to pytanie MSI i Morele?

Można po zalogowaniu wziąć link z panelu mUSER:

https://www.morele.net/mUSER/

https://www.morele.net/NAZWA-URZĄDZENIA-ID-NUMER/?review_id=NUMER

Funkcja raczej starsza niż konkurs.

Jak recenzujesz jako gość to dalej trzeba prosić o pomoc Morele by podali review_id dla anonima.

A tak ze zwykłej ciekawości jaki jest mail kontaktowy do MSI jakbym miał się kontaktować w tej sprawie, mają może jakiś specjalny wydzielony w ramach pytań do tej promocji gdybym w razie wątpliwości chciał wyjaśnić. Można się ich pytać w języku polskim czy trzeba pisać po angielsku?

Do Morele też może jakiś kontakt, chociaż w zasadzie teraz to nie będzie aż tak potrzebne.

Raczej tylko z zakładki kontakt na ich stronach jak na Facebooku (lub innym medium społeczność owym) nie odpisują.

@krystian3w jak się bierze tego linka z panelu mUSER? Wystwiłem wczoraj opinię, widzę że jest dodana, ale w tym panelu nie ma żadnych odnośników…

https://www.morele.net/NAZWA-URZĄDZENIA-ID-NUMER/?review_id=NUMER

Gdzie Ty takie coś widzisz jak wyżej? Opinię wystawiłem jako zalogowany użytkownik, ale te twoje kroki jak to zrobić nie rozumiem.

Możesz dokładniej wytłumaczyć jak to zrobić? To ręcznie trzeba wpisywać te "id NUMER" czy odnośnik się sam generuje?

Dobra – już rozwiązany. Wystarczyło poczekać do teraz. Zaczęły się wczytywać. Albo mieli błąd na serwerze, albo dodanie drugiej recenzji uaktualniło wszystko i pokazały się moje komentarze wraz z odnośnikiem po prawej.

Pozdrawiam!

Ten temat został automatycznie zamknięty 30 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.