Jak Skorzystać z Szablonu?


(Tomasz Cool) #1

Witam

Nie znam sie za dobrze na pisaniu stron internetowych , jednak chciałem takowa utworzyć

pościągałem troche szblonów

Jednak

Gdy właczam EdHtml i otwieram wszystkie pliki (czyli index ,jakis plik i ,folder) jakiegos szablonu gotowego

i w edytorze wyswietla mi sie tylko wlasnie ten index (jak potem daje otworz To dopiero moge wybrac nastepny plik wiec wybieram go i znowy daje otworz i wybieram nastepny plik i tak w nieskonczonosc ......), a ja chciałbym miec te reszte plików (czyli tak jak rzekomo szablon mkial wygladac??) co mam zrobic??

Wiecie chodzi o to abym se tylko pozmieniał dane i wszystko , bo np nie wiem jak stworzyc nastepna "zakladke"

nie wiem , nie znam sie na tych stylach , ale kiedys elegancko sobie w tym programie stronke zrobilem a teraz namieszali tego tyle ze dramat


(Skr3czu) #2

Kurs:

kurshtml.boo.pl


(Tomasz Cool) #3

patrzylem do tego kursu ale ty chyba nie przeczytales / nie zrozumiales o co mi chodzi :confused:


(Góral105) #4

Weź sobie CoreEditor 100 uruchomień za free, bo z tego co ja widzę, to masz problem z programem, a nie z szablonem :slight_smile: Mówisz że chciałbyś mieć resztę plików - nie rozumiem o co chodzi, możesz jaśniej? I o co ci chodzi z ZAKŁADKĄ, nie znam EdHtmla, ale zakładki do np. kolejnych plików w każdym programie powinno się tworzyć stosunkowo łatwo.

PS Nie mówi się se tylko sobie :slight_smile:

PS2 Taka rada na przyszłość, bo to jest w regulaminie - pisz poprawnie po polsku (ą, ę, ć)


(Hack2020) #5

:stuck_out_tongue:

i przed znacznikiem


(Tomasz Cool) #6

tak ale chodzi o to do tego wyskakuja jakies nowe plki np inde-tdem8704-cos cos takie cos , za kazdym razem nowe sie robia w folderze ze stronka

2 pytanie Jak formatowac w stylu css margines tak zeby byl do konca do prawej strony zarobic.cba.pl


(Monczkin) #7

To Jakaś Nazwa Własna?

Nazwij temat normalnie i popraw błędy. Na forum używamy polskiej pisowni. Kod strony też tak niechlujnie będziesz pisać?