Chciałbym mieć program Zoom Player w wersji polskojęzycznej, lecz nie mam pojęcia jak to zrobić.Ściągnąłem spolszczenie ze strony producenta zrestartowałem odtwarzacz nadal jest po angielsku.Posunąłem się do tego, że ściągnąłem kodeki plus instalator języka polskiego i nadal odtwarzacz jest po angielsku.Jakieś pomysły co robię źle lub co producent zepsuł, że programu nie można spolszczyć.
Przecież napisałem, że ściągnąłem spolszczenie ze strony producenta zrestartowałem odtwarzacz i nadal jest po angielsku.
Nie wystarczy pobrać spolszczenia, bo później należy odpowiednio ustawić w opcjach, a o tym nic nie napisałeś.
To mam wszystko opisywać ?? Że ściągam spolszczenie ze strony producenta i podać dokładny link.Napisać, gdzie zapisuje spolszczenie jaką przeglądarką ściągam i, jaki mam system operacyjny do tego napisać jak uruchamiam plik exe.Później opisywać wszystkie swoje kroki związane ze spolszczeniem.A tak skrótowo Program po wybraniu języka polskiego poprosił mnie o zresetowanie programu.