Wiecie może jak spowolnić działanie krasnala ? Robię stronkę flashową z preloaderami i gdy testuję ją na swoim kompie to niewiele z tego widzę
Całość wczytuje się tak szybko że nawet nie zdążę zobaczyć czy preloader działa prawidłowo. Mam jeszcze sporo rzeczy do poprawienia na stronie a chciałbym uniknąć uciążliwego przesyłania całości na yoyo.pl :?
Da się ustawić ten serwerek tak aby działał bardzo wolno i przesyłał informacje do przeglądarki z prędkością modemową, albo może są jakieś programy do ograniczania łącza dla niektórych programów ??
hmm no z tego wszystkiego to jeszcze najlepsze wyjście jak dla mnie to te obrazki po 10MB choć trochę nie wiem jak skaleczyć grafikę żeby była aż tak duża :lol: Obciążanie kompa raczej odpada bo jak odpalę wszystko co jest mi potrzebne do pracy to i tak strasznie muli.
Jeżeli robisz stronkę w Macromedia Flash to przy testowaniu klipu ( CTRL + Enter ) w tym oknie gdzie się wyświetla klip w którejś z opcji jest możliwość sprawdzenia jak szybko będzie się łądowało na jakim łączu. Nie pamiętam gdzie i nie mam flasha pod ręką ale na pewno jest.