Witam jak w temacie mam lapka od kolezanki jest to hp pavilion dv6, ale dalej nie wiem nic nigdzie nic nie pisze z tylu tylko naklejka win 7. Wie ktos jak sprawdzic bo nie moge za diabla dopasować sterownikow. Prosze o pomoc.
Start -> w okienku wyszukiwania wpisujesz: dxdiag i naciskasz Enter. Wyskakuje nowe okno i w zakładce System masz nazwę systemu operacyjnego, producenta, modelu itd.
Patrzyłem, i jest tylko dv6, znalzlem pod bateria, ale co ciekawe sterowniki są ale nie ma do wifi czy ktoś pomoże gdzie znaleźć owe stery do wifi. Nazwa lapka po dlugich poszukiwaniach wreszcie odkryta pod bateria hp pavilion dv6-6c21eo. Sterów jednak do wi-fi nie ma na stronie hp. Prosze o pomoc.
Brakuje jeszcze kontrolera uniwersalnej magiistarli szeregowej usb i kontrolera sieci. Lapek jest ze szwecji tyle wiem. Nie ma takze sterow do kontrolera mafistarli zarzadzania systeme. Może ktoś wie gdzie stery do tego znajde??/
Wszystko czego szukasz znajdziesz na stronie producenta laptopa, proszę: https://support.hp.com/pl-pl/drivers/selfservice/hp-pavilion-dv6-6c00-entertainment-notebook-pc-series/5191856/model/5226868
Wi-fi znalzlem ale nie mam sterów do uniwersalnej magistrali szeregowej usb i kontrolera zarzadzania systemem
Spróbuj te do Chipsetu zainstalować.