Jak sprawdzic możliwą prędkość internetu?

witam

chciałbym założyć inny internet i mam pytanie jak mogę sprawdzić czy pójdzie mi 6mb na lini tp?

Jak ja zakładałem neta to operator mi testował czy da rade.

no tak to wiem,ale nieraz na forach widziałem ze ludzie sobie podają jakieś wartości,i wtedy np. mówią ze 6mb nie pójdzie ale 2 tak… tylko nie wiem skąd je wziąć i o co w nich chodzi?

Ale po co się chcesz w to bawić?? Zadzwoń to Tp powiedz im, że chcesz założyc takiego neta i oni sprawdzą to za Ciebie i powiedzą Ci, czy możesz mieć czy nie… Będzie szybciej niż jakbyś sam kombinował…

a jak mam internet w netii to oni tez mi to powiedzą?

Zapewne tak… Wystarczy zadzwonić do biura obsługi klienta i oni Ci odpowiedza na wszelkie pytani…

a wiecie jak jest z umowami.bo skończyła mi sie ale wysłałem wypowiedzenie 20dni przed końcem zamiast 30 i teraz bede musiał się meczyc z internetem netii przez cały maj zamiast do końca kwietnia?czy mogę zrezygnowac normalnie po 30 kwietnia,umowa niby bedzie na czas chyba nieokreslony…

Zadzwoń na infolinie tam Ci odpowiedzą na wszelkie pytania… Ale według mnie będziesz musiała zapłacić jeszcze za maj, gdyż nie dopełniłeś wymaganych formalności…